Πέταξε με απουσίες για Ισπανία ο Παναθηναϊκός-Ράντονιτς: «Να πολεμήσουμε 40 λεπτά»

Πέταξε με απουσίες για Ισπανία ο Παναθηναϊκός-Ράντονιτς: «Να πολεμήσουμε 40 λεπτά»

Χωρίς Πονίτκα, Μποχωρίδη και Μαντζούκα ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Μαδρίτη, εν όψει της διαβολοβδομάδας που θα τον βρει στην Ισπανία, με Ρεάλ και Μπασκόνια.

Ο Παναθηναϊκός «πέταξε» το πρωί της Τρίτης για την Ισπανία, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και την Παρασκευή την Μπασκόνια στη Βιτόρια. Εκτός πλάνων του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι οι τραυματίες Ματέους Πονίτκα και Λευτέρης Μαντζούκας, καθώς και ο ανέτοιμος Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ ο Ματ Τόμας δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί και ενσωματωθεί στην ομάδα.

Παρά τα προβλήματα και το υψηλό επίπεδο των αντιπάλων, ο Μαυροβούνιος προπονητής περιμένει από τους παίκτες του να έχουν μαχητική διάθεση. «Θα είναι σίγουρα ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Ρεάλ είναι μια εξαιρετική ομάδα, μία από τις καλύτερες στην Ευρωλίγκα. Διαθέτει πολλούς ιδιαίτερα ποιοτικούς παίκτες και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο. Σε αυτό το ματς χρειάζεται να βγάλουμε στο παρκέ την ίδια ενέργεια που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ζαλγκίρις και να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι σε μια απίστευτα ταλαντούχα ομάδα επιθετικά. Πρέπει να πάμε εκεί να παίξουμε με ενέργεια, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πολεμήσουμε για 40 λεπτά. Η κατάστασή μας δεν είναι καλή διότι ακόμη αντιμετωπίζουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Όπως είπα και πριν δύο ημέρες ο Ποντίτκα είναι ακόμα εκτός προπονήσεων ενώ ο Μαντζούκας και ο Μποχωρίδης ίσως αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν προπονήσεις. Με τους διαθέσιμους παίκτες πάμε στη Μαδρίτη για να τα δώσουμε όλα», τόνισε.

Όσο για το αν το δεύτερο ημίχρονο με την Ζαλγκίρις αποτελεί οδηγό, είπε: «Νομίζω πως θα πρέπει να κρατήσουμε την προσέγγιση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτήν την ενέργεια και τη μαχητικότητα που δείξαμε στο γήπεδο. Παίξαμε την καλύτερή μας άμυνα για φέτος και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Πηγή: www.sport-fm.gr

 
 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η νύχτα που ο Μπάγεβιτς ένιωσε «εχθρός» στο γήπεδο της ΑΕΚ - Η πρώτη επιστροφή ως αντίπαλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νύχτα που ο Μπάγεβιτς ένιωσε «εχθρός» στο γήπεδο της ΑΕΚ - Η πρώτη επιστροφή ως αντίπαλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 13 Ιανουαρίου 1997 ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέστρεψε στη Νέα Φιλαδέλφεια, αυτή τη φορά ως προπονητής του Ολυμπιακού σε μια ιστορική στιγμή.