Οι 6 συνήθειες που σε κάνουν να πεινάς όλη μέρα
Αν νιώθεις ότι πεινάς συνεχώς μέσα στη μέρα, ακόμη κι αν τρως κανονικά, το πρόβλημα συχνά δεν είναι η ποσότητα του φαγητού, αλλά κάποιες καθημερινές συνήθειες που σαμποτάρουν τον κορεσμό.




Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας ηττήθηκαν από την ΑΕΚ στην ΑΡΕΝΑ σε ένα παιχνίδι με τεράστιο ενδιαφέρον που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους.
Η ομάδα του Μιλόγεβιτς πλήρωσε τα λάθη της όμωςμέσα στον αγωνιστικό χώροέβγαλε εικόνα ομάδας που δεν τα παρατά ποτέ και σε κανένα σημείο δεν κρύφτηκε. Πήρε πρωτοβουλίες, έπαιξε κάθετο παιχνίδι, πλαγιοκόπησε και έφτιαξε αρκετές φάσεις με αποκορύφωμα το δοκάρι του Εφραίμ στο 50ο λεπτό με το σκορ στο 1-0.
Ακόμα και μετά το 2-0 του Φαράζ στο 59'οι γαλαζόκιτρινοι συνέχισαν με τηνίδια θέληση, μείωσαν στο 88' με Μαρκίνιος και εάν ήτανπιο ψύχραιμος ο Κβιλιτάϊα στο 90+6' ίσως να έπαιρναν και τον βαθμό.
Παρά την ήττα όμως ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ αναγνώρισε τη μεγάληξ προσπάθεια, είδε την ομάδα του να βελτιώνεται, τους Μπεν και Μακέντα να δείχνουν ότι μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά και έτσι έφυγε από την Αρένα απογοητευμένος για την ήττα αλλά με το κεφάλι ψηλά και αισιόδοξος!
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις