Άλλες δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στον αγώνα futsal ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ
Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με τα επεισόδια και τη διακοπή του αγώνα futsal ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ.




Οι ερυθρόλευκοι της Αμμοχώστου (31 βαθμοί) θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την νίκη επί της Ομόνοιας και να διατηρήσουν τις πιθανότητες για είσοδο στην εξάδα ζωντανές. Με νίκη οι Βαρωσιώτες θα φτάσουν τους 34 βαθμούς και αν η Ομόνοια ηττηθεί από την Πάφο θα σκαρφαλώσουν την 6η θέση.
Τρεις βαθμούς πιο πίσω (28 βαθμοί) η ΑΕΛ που ταξιδεύει στην Λάρνακα με πολλές απουσίες και σκοπό το διπλό.Ολιβέιρα, Παντελή, Τζάλμα, Μπιλοβάρ, Τεϊσέιρα, Νταβόρ, Παπαφώτης, Κοντινέλα, Σιλβέστρος, Σις, Μιλιντσεάνου, είναι η επικρατέστερη 11άδα για τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι.
Κυριακή, 29 Ιανουαρίου
19:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΛ
Στάδιο: N. Papas Group / Αμμόχωστος – Επιστροφή
Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ηροδότου Ξένια
4ος Διαιτητής: Σολωμού Δημήτρης
VAR: Κώστα Ροβέρτος
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις