Ο Κέιλορ Νάβας ετοιμάζει βαλίτσες για Νότιγχαμ, καθώς τα βρήκε σε όλα με τη Φόρεστ, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ προβάρει ο Κέιλορ Νάβας!
Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Νικολό Σίρα, έγραψε στο Twitter πως ο Κοσταρικανός γκολκίπερ πλησιάζει στην αγγλική ομάδα, η οποία τα βρήκε στους επιμέρους όρους με τον παίκτη!
Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, θυμίζουμε, έχει βάλει στο… μάτι τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αποκάλυψε χθες (27/01) ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο και όλα δείχνουν πως η οριστική συμφωνία είναι, πλέον, θέμα χρόνου!
Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να αποκτηθεί ο 36χρονος τερματοφύλακας με τη μορφή δανεισμού και πολλά θα κριθούν από τις προθέσεις του γαλλικού συλλόγου, που έχει συμβόλαιο με τον παίκτη έως το καλοκαίρι του 2024.
Ο Νάβας είναι τα τελευταία χρόνια στη σκιά του Τζίτζι Ντοναρούμα στην Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2019 και τη φετινή σεζόν μετράει μόλις δύο συμμετοχές.
sport-fm.gr
Η AEK αντιμετωπίζει την Αμπερντίν τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Conference League στις 19:45 και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 13:06
Η Γαλατάσαραϊ θέλει να «ταράξει τα νερά» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και να αποκτήσει τον Λιονέλ Μέσι με τετράμηνο δανεισμό!
06/11 @ 12:19
Ο Κώστας Φορτούνης γράφει ιστορία στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Ο Έλληνας άσος έγινε ο πρώτος παίκτης της Αλ-Καλίτζ που κατέκτησε το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του μήνα στη διοργάνωση.
05/11 @ 17:24
Η FA κάλεσε σε απολογία την Κρίσταλ Πάλας για ένα προσβλητικό πανό κατά του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ, Βαγγέλη Μαρινάκη.
05/11 @ 14:39
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Foot Mercato, το κλίμα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα δεν είναι το καλύτερο, καθώς η σχέση ανάμεσα σε Λαμίν Γιαμάλ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι φαίνεται να έχει διαταραχθεί. Οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως αναφέρεται, έχουν σταματήσει να επικοινωνούν το τελευταίο διάστημα.
05/11 @ 14:31
Ο Ακίλε Πολονάρα ξύπνησε μετά από δέκα ημέρες σε κώμα και μιλάει για τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.
05/11 @ 11:37
Η κεφαλιά του Αλέξις ΜακΆλιστερ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετή για να σφραγίσει τους τρεις βαθμούς για τη Λίβερπουλ κόντρα στη Ρεάλ, με τη νίκη να οδηγεί τους «Reds» στην έκτη θέση της League Phase του Champions League, μετά από τέσσερις αγώνες.
BEST OF THEMASPORTS