ΣΕΡΓΙΔΗΣ: «Είμαι υπόχρεος να πάρω τα θετικά από αυτή την εμφάνιση»

ΣΕΡΓΙΔΗΣ: «Είμαι υπόχρεος να πάρω τα θετικά από αυτή την εμφάνιση»

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάκης Σεργίδης.

Αναλυτικά:

«Ένας αγώνας που κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολος για εμάς. Δυστυχώς περνούμε πολύ δύσκολα μετά τη νίκη επί του Ακρίτα. Έχουν πέσει αρκετά. Σοβαροί τραυματισμοί που φέρνουν απογοήτευση. Είμαι υπόχρεος να πάρω τα θετικά από αυτή την εμφάνιση και να δουλέψουμε. Να σπρώξω αυτά τα παιδιά, αξίζουν περισσότερα».

«Δεχθήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ στο β' ημίχρονο. Ο σεβασμός για τους παίκτες είναι τεράστιος. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από ένα παίκτη που παίζει πρώτη φορά στη ζωή του αριστερό μπακ, μιλώ για τον Χριστοδούλου. Δεν μπορώ να έχω παράπονο για τον Λιασίδη που δείχνει ότι μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες. Ο Ζευκής, ο Χαραλάμπους. Πάντα βγαίνει ουράνιο τόξο. Θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Ελπίζουμε στην ενίσχυση. Νιώθω ότι αυτή η ομάδα, θα πάρει αυτό που της αξίζει. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Διπλό Ομονοιάτικο «κτύπημα» με Ουζόχο και Νεοφύτου!

Διπλό Ομονοιάτικο «κτύπημα» με Ουζόχο και Νεοφύτου!

Με δύο αναρτήσεις της στα social media η Ομόνοια, ενημερώνει αρχικά για κάποια πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τον Ουζόχο, ενώ στη συνέχεια ανέβασε βίντεο με το «χρυσό» γκολ του Άγγελου Νεοφύτου, με τη λεζάντα: «Η μεγάλη στιγμή του Άγγελου στη Βιέννη».