Πετεβίνος: «Σε 48 ώρες η 2η μεταγραφή - Υπάρχει επαφή στο χέρι και είναι πέναλτι» - Τι είπε για Δώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Πετεβίνος: «Σε 48 ώρες η 2η μεταγραφή - Υπάρχει επαφή στο χέρι και είναι πέναλτι» - Τι είπε για Δώνη (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην εκπομπή «Goal N’ Roll» της Cytavision μίλησε το βράδυ της Κυριακής (22/01) ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

Για το πέναλτι που κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ στο ματς με τον Ακρίτα: «Όπως εξελίχθηκε η φάση, δεν νομίζω να είχε αντιληφθεί κανένας πέρα από το VARίστα ότι υπήρχε παράβαση. Αν κοιτάξει κάποιος το παιχνίδι, θα διαπιστώσει ότι ο κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται για την καθυστέρηση. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει επαφή στο χέρι. Από τη στιγμή που η μπάλα δεν έφυγε από άλλο μέρος του σώματος του αμυντικού και χτύπησε στο χέρι, τότε είναι παράβαση».

Για τον Τάσο Δώνη: «Έχει πρηστεί ο αστράγαλος του, αλλά έχω δει και χειρότερα. Δεν μπορούμε όμως να γνωρίζουμε από τώρα, θα περάσει από εξετάσεις».

Για τη δεύτερη μεταγραφή: «Σε 48 ώρες θα γίνει και η δεύτερη μεταγραφή».

Δείτε όλα όσα είπε, στο πιο κάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έκανε το καθήκον του ο Παναθηναϊκός, κλείδωσε την 7η θέση και ραντεβού με Μονακό στα play-in!

Έκανε το καθήκον του ο Παναθηναϊκός, κλείδωσε την 7η θέση και ραντεβού με Μονακό στα play-in!

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός και έκανε το καθήκον του κόντρα στην Εφές (97-62), όμως δεν γλίτωσε τα play-in και θα αντιμετωπίσει τη Μονακό την ερχόμενη Τρίτη για να κλειδώσει την 7η θέση!