Πρωινό «κτύπημα» ΚΟΠ με Άκη Μάντζιο!
Ο Ελλαδίτης προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Άκης Μάντζιος, γιορτάζει σήμερα (21/10) τα 57α γενέθλια του και η ΚΟΠ του ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στα social media.




Οι δηλώσεις του:
«Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση από την πλευρά μας παίξαμε αρκετά καλά σε όλο το 90λεπτο και δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς, Θα είναι δύσκολη η συνέχεια. Θέλουμε αυτές τις εμφανίσεις για να έχουμε καλά αποτελέσματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και μπράβο στους παίκτες. Τη νίκη την αφιερώνουμε στο θείο μας τον Χαμπή».
Αν ήταν η κορυφαία εμφάνιση του Απόλλωνα: «Ναι μπορεί να συμφωνήσω όμως δεν λέει τίποτα αυτό. Είναι απλά μια εμφάνιση. Πρέπει να έχουμε συνέπεια και συνέχεια».
Για το μηδέν παθητικό στα ματς στο νέο γήπεδο: «Είναι σημαντικό να κρατάς το μηδέν παθητικό, μας βοηθά το γήπεδο, μας βοηθά ο κόσμος. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλη την ομάδα. Πρέπει να δείξουμε την ίδια συνέπεια για να έρχονται τα αποτελέσματα»
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις