Φεύγει από την ΑΕΚ Β΄, αλλά... παραμένει Ελλάδα ο Γερολέμου!

Φεύγει από την ΑΕΚ Β΄, αλλά... παραμένει Ελλάδα ο Γερολέμου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Ελευθερία” ο Κύπριος Γιάννης Γερολέμου θα είναι η επόμενη μεταγραφή της ΠΑΕ ΑΕΛ και θα έρθει το Σάββατο (14/01) στη Λάρισα.

Ο Γερολέμου γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2000 στη Λεμεσό, είναι μεσοεπιθετικός και αγωνίζεται στην ΑΕΚ Β’ .

Από το 2016 μέχρι το 2021 ανήκε στην ΑΕΛ Λεμεσού όπου είχε 21 συμμετοχές, ενώ είχε δοθεί δανεικός για ένα χρόνο στη βουλγαρική Τσάρσκο Σέλο (7 συμμετοχές). Το 2021 πήγε στην ΑΕΚ Β΄ όπου έπαιξε 27 παιχνίδια.

Είναι 25 φορές διεθνής με τις «μικρές» εθνικές Κύπρου (6 στην U17, 7 στην U19 και 12 στην U21, ενώ με την τελευταία έχει πετύχει δύο τέρματα).

Πηγή: aelole.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μείωση ΦΠΑ στην οικιακή φροντίδα – Νέα υπηρεσία για άτομα με αναπηρίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μείωση ΦΠΑ στην οικιακή φροντίδα – Νέα υπηρεσία για άτομα με αναπηρίες

Τα εγκαίνια του νέου οικήματος της Κυπριακής Συνομοσπονδίας Οργανώσεων Ατόμων με Αναπηρίες (ΚΥΣΟΑΑ) και την κήρυξη της επίσημης έναρξης της Υπηρεσίας Συμβούλων Υποστήριξης στη Λήψη Αποφάσεων για άτομα με αναπηρίες τέλεσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη σημασία της στήριξης των ατόμων με αναπηρίες ώστε να μπορούν να εκφράζουν τη βούλησή τους και να λαμβάνουν αποφάσεις για τη ζωή τους.

BEST OF THEMASPORTS