Έφερε Κύπρο τον εν ενεργεία διεθνή Γιούχανι Όγιαλα

Έφερε Κύπρο τον εν ενεργεία διεθνή Γιούχανι Όγιαλα

Η ενημέρωση.

Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Φινλανδό ποδοσφαιριστή, Juhani Lauri Henrik Ojala.

Ο γεννήθηκε στις 19/06/1989  (33 ετών), αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει να επιδείξει μια αξιοπρόσεκτη καριέρα . Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις ακαδημίες της HJK Helsinki, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε BSC Young Boys, Terek Grozny, SJK Seinäjoki, Häcken, Vejle BK και Motherwell FC.

Ο ποδοσφαιριστής, είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του, μετρώντας μέχρι στιγμής 31 συμμετοχές με το Εθνόσημο στο στήθος.

Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 14.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΕΛ: Τρεις «δυνατές» πωλήσεις που... γέμισαν τα ταμεία, αλλά στοίχισαν αγωνιστικά

ΑΕΛ: Τρεις «δυνατές» πωλήσεις που... γέμισαν τα ταμεία, αλλά στοίχισαν αγωνιστικά

Γίνεται... ντόρος τις τελευταίες ημέρες για το μεγάλο deal που έκλεισε η ΑΕΛ με την Αλ Ιτιχάντ, αφού οι Σαουδάραβες απέκτησαν τελικά τα δικαιώματα του Κέλερ για ένα εκατομμύριο ευρώ και συνολικά από αυτή την πώληση, η Λεμεσιανή ομάδα έβαλε στα ταμεία της 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

BEST OF THEMASPORTS