Ένατο ροζ φύλλο για τον Κεραυνό, κέρδισε εντός την ΕΘΑ

Ένατο ροζ φύλλο για τον Κεραυνό, κέρδισε εντός την ΕΘΑ

Θετικά άρχισε το 2023 ο Κεραυνός επικρατώντας εντός έδρας της ΕΘΑ με 108-65 , στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. Κορυφαίος για τους νικητές ο Σάιμον Μιχαήλ με 18 πόντους, 2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ και 2 ασσίστ.

Ο Κεραυνός στο 7' είχε προβάδισμα εννέα πόντων (17-8) μετά από το λέι απ του Thomas, με την ΕΘΑ με σερί εννέα πόντων να ισοφαρίζει σε 17-17 στο 9' με το καλάθι του Key. Το πρώτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με το καλάθι του Μιχαήλ (19-17).

H ομάδα του Στροβόλου μπήκε στο δεύτερο δεκάλεπτο με δύο τρίποντα από τους Μιχαήλ και Mishula και με τις δύο βολές του Μιχαήλ στο 11' έφτιαξε διαφορά με διψήφιο αριθμό πόντων (27-17). Η μέγιστη απόσταση μεταξύ των δύο ομάδων ήταν στο 16' όταν με τρίποντο του Μάρκου έγινε το 42-23, με τη διαφορά των 19 πόντων να είναι η ίδια και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου μετά από τρίποντο του Μαραγκού (51-32).

Οι «ερυθροκίτρινοι» ξεκαθάρισαν το ένατο τους ροζ φύλλο σε δέκα αγώνες στο δεύτερο ημίχρονο, ανοίγοντας μάλιστα τις αποστάσεις. Στο τρίτο δεκάλεπτο άνοιξε τη διαφορά κατά επτά πόντους (80-54) και άλλους 17 στο τέταρτο δεκάλεπτο (108-65).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-17, 48-32, 51-32, 108-65

Κεραυνός (Μιχάλης Κακιούζης)

Burns 6, Mιχαήλ 18 (2), Στυλιανού 9 (3), Τhomas 15 (2), Κrubally 6 (1), Μishula 9 (3), Γιαξής, Πασιαλής 6, Γονατάς 2, Μαραγκός 9 (1), Μάρκου 10 (2), Τίγκας 18 (1)

ΕΘΑ (Χρήστος Στυλιανίδης)

Dixon 12 (2), Curry 27 (2), Χριστοδουλίδης, Key 16 (1), Κυριακίδης 2, Κωνσταντίνου 2, Akec 2, Παναγιώτου, Ορφανός, Νεοφύτου 2, Μαυρομιχάλης, Μάτσης 2

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Χατσίδης έκοβε και έραβε και ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή με τριάρα στον ΟΦΗ

Ο Χατσίδης έκοβε και έραβε και ο ΠΑΟΚ πάτησε κορυφή με τριάρα στον ΟΦΗ

Με δύο ασίστ του εξαιρετικού Χατσίδη και γκολ από Πέλκα, Τάισον και Γιακουμάκη, ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα 3-0 του ΟΦΗ, εκμεταλλεύτηκε την αναβολή του Ολυμπιακού και ανέβηκε μόνος πρώτος στη βαθμολογία.