Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε ένα «καυτό» ΓΣΠ (Δείτε ΕΔΩ), από την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των Βεστφαλών και των «γαλαζοκιτρίνων», παρακολουθήσαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο χωρίς σκοπιμότητες από τους δύο αντιπάλους, ψάχνοντας ο κάθε ένας να κάνει το δικό παιχνίδι του. Οι Γερμανοί μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας περισσότερο την μπάλα από την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Οι παίκτες της Ντόρτμουντ πίεσαν αρχικά την Λευκωσιάτικη ομάδα, όμως όσο περνούσε ο χρόνος, και οι φιλοξενούμενοι δεν έφτιαχναν κάποια ουσιαστική φάση μπροστά από την εστία του Βάτερμαν, ο ΑΠΟΕΛ ξεθάρρευε και έψαχνε κι αυτό με την σειρά του για να διεκδικήσει κάτι καλό στο ματς. Μάλιστα στη συμπλήρωση του τετάρτου, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχασαν την κλασική ευκαιρία. Ο ΑΠΟΕΛ έφτασε πραγματικά μια ανάσα και «άγγιξε» το γκολ, όμως ο Ντε Καμάργκο από κοντά δεν μπόρεσε να κάνει γκολ την «γλυκιά» από δεξιά μπαλιά του Εμπεσίλιο. Με την πάροδο του χρόνου, ο ΑΠΟΕΛ «έκλεισε» όλους τους χώρους προς την εστία του Βάτερμαν, περιόρισε τα «ατού» των «Βεστφαλών» οι οποίοι σε καμία στιγμή δεν «τρομοκράτησαν» τους «γαλαζοκίτρινους», παράλληλα προσπάθησε να κάνει το δικό του παιχνίδι, κυρίως στην μεσαία γραμμή, και όποτε του δινότανε η ευκαιρία έψαχνε τις δικές του ευκαιρίες. Τελικά οι δύο ομάδες με το σφύριγμα του Λευκορώσου διαιτητή οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το «στείρο» 0-0, με το αποτέλεσμα φυσικά να είναι αρκετά καλό για τον ΑΠΟΕΛ, αν κρίνουμε φυσικά την ποιότητα και την πείρα που διαθέτουν οι αντίπαλοι του. Βέβαια, το σύνολο του Ελλαδίτη τεχνικού δε μπορεί να κριθεί τυχερό, μιας και υπήρξαν δύο αναγκαστικές αλλαγές. Έξω οι Ντε Καμάργκο, και Βάτερμαν. Μπόλικο ενδιαφέρον στη συνέχεια.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!-ThemaSports
06/07 @ 19:06

Δεύτερο τεστ… αρνητικό: «Άνευρος» ο ΠΑΟΚ, ηττήθηκε με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν!

Δεν έπεισε ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ του Ρασβάν Λουτσέσκου, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0 από τη Χιμπέρνιαν. «Πειραματικές» ενδεκάδες από τον Ρουμάνο προπονητή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από νωρίς, όπως και απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ-ThemaSports
05/07 @ 15:02

Έναρξη προπώλησης για Έλφσμποργκ

Η ενημέρωση της Πάφου.

Υπέγραψε ο Bojan!-ThemaSports
05/07 @ 14:37

Υπέγραψε ο Bojan!

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...-ThemaSports
05/07 @ 14:06

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την Ολλανδία...

Η ΑΕΚ παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από την πρωινή προπόνηση της ομάδας στην Ολλανδία...

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!-ThemaSports
05/07 @ 13:20

Απίθανο: Η φωτογραφία του έξι μηνών Γιαμάλ όταν έκανε μπάνιο με τον Μέσι πριν από 16 χρόνια!

Μια φωτογραφία του Λαμίν Γιαμάλ με τον Λιονέλ Μέσι πριν από περίπου 16 χρόνια δημοσίευσε ο πατέρας του νεαρού ταλέντου της Ισπανίας και της Μπαρτσελόνα.

Κλείνει Ερναντέζ!-ThemaSports
04/07 @ 21:10

Κλείνει Ερναντέζ!

Πολύ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ