Ακολουθήστε μας στο Google news

Νωρίτερα η ιστοσελίδα μας έθεσε ένα ερώτημα προς τον προπονητή της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ, σε ότι αφορά τον Ιωάννη Γερολέμου για το που χάθηκε και δεν τον εμπιστεύεται ο Πορτογάλος κόουτς στα παιχνίδια πρωταθλήματος και τον θέτει κάθε αγωνιστική εκτός αποστολής. Εντούτοις, επί αυτής της ευκαιρίας, και αναλύοντας το ρόστερ της ΑΕΛ, οι ξεχασμένοι ποδοσφαιριστές των γαλαζοκιτρίνων από πλευράς Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν είναι μονάχα ο Κύπριος μεσοεπιθετικός. Ο αρχηγός, Μάριος Νικολάου, από τη στιγμή που παίρνει κλήση στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, τότε μπορεί να προσφέρει ακόμη με τη φανέλα όπου σήκωσε τον Μάιο του 2012 το βαρύτιμο τρόπαιο της πρωταθλήτριας ομάδας στους επτά ουρανούς. Ακολούθως, ο αμυντικός που... ζόρισε αρκετά τη διοίκηση το περασμένο καλοκαίρι για να τον εντάξει στη δύναμη της ΑΕΛ, Τεϊσέιρα, υπάρχει, είναι στις προπονήσεις, τι γίνεται και δεν τον βλέπουμε στους αγωνιστικούς χώρους;  Τόσα προβλήματα που υπάρχουν στην άμυνα εδώ και παιχνίδια της ΑΕΛ, είναι μία επιλογή που μπορεί να βοηθήσει, από τη στιγμή που ο Ανδρέας Κυριάκου, ο οποίος ήταν για χρόνια στην ομάδα, θεωρήθηκε σωστό να δοθεί δανεικός στον Άρη.  Αρκετός ντόρος για τον Πορτογάλο αμυντικό, αλλά ουδείς τον είδε ακόμη αγωνιζόμενο σε επίσημο παιχνίδι της Λεμεσιανής ομάδας. Υπάρχουν και οι Κύπριοι νεαροί παίκτες, Γιάννης Μαύρου και Μάριος Ηλία.  Ο πρώτος είναι μεταξύ κερκίδας και πάγκου εδώ και αγωνιστικές, ενώ ο δεύτερος εκεί που βρέθηκε στο αρχικό σχήμα του νικηφόρου αγώνα στο «Δασάκι», ξαφνικά βρέθηκε εκτός ενδεκάδας. Φυσικά, είναι και ο Χάρης Νικολάου, με τις εμπειρίες με την παρουσία του σε άλλες κυπριακές ομάδες, αλλά δεν έτυχε εμπιστοσύνης από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ. Ο Μάριος Νικολάου στα έξι παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΛ μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα έχει τρεις συμμετοχές.  Ο Μάριος Ηλία δύο συμμετοχές.  Οι Αντρέ Τεϊσέιρα, Χάρης Κυριάκου, Γιάννης Μαύρου και Γιάννης Γερολέμου καμία συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα.  Επίσης, οι Νταβόρ Ζντραβκόφσκι, Χρίστος Γουήλερ, Ευάγγελος Γεωργίου και Ανδρέας Κεραυνός είναι και αυτοί στο φετινό ρόστερ της ΑΕΛ, αλλά ούτε και αυτοί ακόμη είχαν συμμετοχή.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»-ThemaSports
04/07 @ 12:56

«Ο Ανδρέας είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος...»

Στον Ακρίτα Χλώρακας συνεχίζει ο Ανδρέας Θεοκλή.

 ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
04/07 @ 09:14

ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ: «Δεν θα ξεχάσω όταν πήραμε το πρωτάθλημα...» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος παραχώρησε συνέντευξη στην ΟΜΟΝΟΙΑ TV.

Καλωσόρισε Αντωνίου-ThemaSports
04/07 @ 07:47

Καλωσόρισε Αντωνίου

Η ανακοίνωση της ΑΤΕ-ΠΕΚ Εργατών.

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα-ThemaSports
03/07 @ 20:52

Φιλική ήττα για την ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ- Σκόραρε ο Καμπρέρα

Η ΑΕΚ Λάρνακας ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στην Ολλανδία. Με τον Καμπρέρα να μειώνει και να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τα «κιτρινοπράσινα».

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι-ThemaSports
03/07 @ 19:23

Πάφος - Παναθηναϊκός 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν οι δύο κυπελλούχοι

Το δεύτερο φιλικό της Πάφος FC επί αυστριακού εδάφους δεν ξέφυγε από τη μετριότητα, με τους Κυπελλούχους να δημιουργούν ελάχιστες φάσεις και να μένουν αναπόφευκτα στο 0-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ