Ακολουθήστε μας στο Google news
Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση και κυρίως για το ντέρμπι το προχθεσινό επεισοδιακό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, μίλησε στον SuperΣΠΟΡ Fm 104.0, ο πρόεδρος της Αμμοχωστιανής ομάδας Ανδρέας Παντελή.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την αποβολή του Σιβού:
«Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για το τι έγινε, αλλά από αυτά που έχουμε ακούσει. Έγινε μέσα σε δευτερόλεπτα το συμβάν και έφερε μεγάλη ένταση.
Ο παίκτης λέει ότι δεν έκανε κάποια κίνηση, απλά υπήρξε ένταση γιατί κάποιος ποδοσφαιριστής του πάγκου πήρε τη μπάλα και δεν του την έδινε.
Έχουμε και ενημέρωση ότι κατά την διάρκεια του αγώνα, υπήρχαν γιουχαΐσματα από τον πάγκο του Απόλλωνα εναντίον του Σιβού. Σε μία συζήτηση που έγινε με το διαιτητή, μας είπε ότι είχε πρόθεση ο παίκτης μας να λακτίσει αντίπαλο.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε κάτι εκεί στον πάγκο, που να δικαιολογεί την κόκκινη κάρτα».
Για τη διαιτησία του Τράττου:
«Με τον ορισμό του Τράττου εκφράσαμε προβληματισμό και είπαμε ότι υπάρχει προϊστορία που δημιουργεί εντάσεις και αυτοί που τους ορίζουν, θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη κάποια πράγματα. Από μόνο του αυτό έφερε ένταση από το ξεκίνημα.
Δεν ξέρω γιατί επέμενε ο κ. Ρέικβαρτ να ορίσει αυτό τον διαιτητή, ενώ υπάρχουν και άλλοι καλοί διαιτητές. Είναι στο εξωτερικό ο κ. Ρέικβαρτ και δεν ξέρει τι γίνεται με τη διαιτησία στην Κύπρο και προβαίνει σε λανθασμένες κινήσεις.
Είχαμε εκφράσει πριν κάποιες εβδομάδες κάποιους προβληματισμούς για τους ορισμούς και το πως γίνεται η αξιολόγηση των αγώνων. Τώρα οδηγούμαστε σε κάποια άλλα θέματα, για τα οποία θα μιλήσουμε με την ΚΟΠ και τον πρόεδρο.
Θα μιλήσουμε όχι με κλαψουρίσματα, αλλά με τρόπο για να καταλάβουν όλοι ότι τις απόψεις των μεγάλων σωματείων, θα πρέπει να τις λαμβάνουν υπόψην.
Να είναι σίγουροι όλοι ότι υπάρχει τρόπος και θέληση για να βρεθούν λύσεις. Θα ζητήσουμε συνάντηση και με τον κ. Ρέικβαρτ για να θέσουμε τις θέσεις μας».
Για την αντίδραση της ομάδας στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα:
«Σημαίνει πολλά. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ σε ένα ντέρμπι, καταλαβαίνετε όλοι πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις κάτι. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ πιέσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και ισοφαρίσαμε, ενώ με τον Απόλλωνα ισοφαρίσαμε παίζοντας με δέκα παίκτες.
Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα όταν βρίσκεσαι στην κορυφή, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα στην 7η αγωνιστική. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια και πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε ένα προς ένα με τον σωστό τρόπο».
Για το θέμα με τις θέσεις στα επίσημα:
«Εμείς δώσαμε πέντε θέσεις στο προεδρικό θεωρείο ονομαστικά, για άτομα της διοίκησης του Απόλλωνα και 60 θέσεις στην κερκίδα. Αυτό συμφωνούμε κάθε φορά. Εμείς στο Τσίρειο πάμε στην κερκίδα. Επίσης, δεν μπορούν κάποιες ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια και να παίρνουν μαζί τους φουσκωτούς».
Για το περιβόητο θέμα της ταυτοποίησης:
«Θεωρώ ότι είναι ένα ημίμετρο που δεν φέρνει αποτελέσματα. Υπάρχει νομοθεσία και πρέπει να τη δούμε και να την εφαρμόσουμε. Δεν πρέπει όμως να την εφαρμόζουμε κατά βούληση. Είναι τεράστιο κεφάλαιο, αφού κανείς μας δεν θέλει χουλιγκανισμούς στα γήπεδα και όποιο μέτρο θα μπορούσε να βοηθήσει, είναι ευπρόσδεκτο. Με τον σημερινό τρόπο όμως, δεν λύνεται τίποτα».
Για το αν στη συνέλευση της ΚΟΠ τεθεί θέμα για υποχρεωτική χρησιμοποίηση δύο Κύπριων ποδοσφαιριστών στην αρχική ενδεκάδα:
«Δεν υπάρχει περίπτωση να συμφωνήσουμε σε κάτι τέτοιο, αφού κάποιες ομάδες θα τις βοηθήσει και άλλες όχι και αυτό δεν είναι σωστό».
Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και... με τη βούλα είναι πλέον ο Ιβάν Αλέχο, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός στους «γαλαζοκίτρινους» στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν (2024-2025).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/07 @ 13:27
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμων Προπονητών, Μιχάλης Σεργίου.
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
BEST OF THEMASPORTS