Ακολουθήστε μας στο Google news
Την 3η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα ψάχνει η Ομόνοια. Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου αντιμετωπίζει η ώρα 18:00 στο ΓΣΖ τον Ερμή Αραδίππου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Σαφέστατα, τα περιθώρια, τα οποία στένεψαν για την Ομόνοια, μετά τα τρία αρνητικά αποτελέσμστα με τις ομάδες που ανέβηκαν από τη δεύτερη στην πρώτη κατηγορία, πρέπει να μην υπάρξει συνέχεια σε αυτά, καθώς ήδη υπάρχει μία διαφορά βαθμών από τις πρώτες θέσεις, αν και έχει και ένα παιχνίδι στο... χέρι το «τριφύλλι».
Την έπαθε από την Πάφο FC εκτός έδρας, εντός έδρας ισοπαλίες με Αλκή και Ολυμπιακό, η Ομόνοια θέλει να δώσει ένα τέλος σε αυτές τις «αυτοκτονίες» και για να μπορέσει να έχει μία πρωταγωνιστική πορεία στη συνέχεια, τέτοια παιχνίδια όπως το σημερινό, με τον Ερμή Αραδίππου, το τρίποντο επιβάλλεται.
Η διακοπή ωφέλεσε σε δουλειά σε διάφορους τομείς που υπήρξαν αδυναμίες, κυρίως στην άμυνα, με τον Πάμπο Χριστοστούλου ο ίδιος να έχει καθαρά στο μυαλό του το σχήμα που πρόκειται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΖ για να φέρουν την αποστολή της Ομόνοιας εις πέρας απέναντι στους «φτεροπόδαρους» της Αραδίππου.
Πιθανό σχήμα για την Ομόνοια είναι Παναγή κάτω από τα δοκάρια, Φαμπρίσιο και Γ. Σοάρες κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Μαργκάσα και Αραούζο στα αμυντικά άκρα, Κατελάρης, Σοάρες και Κανού η τριάδα στον χώρο του κέντρου, με Γκονζάλες και Χριστοφή στα «φτερά», με τον Νταρμπισάιρ στην κορυφή της επίθεσης.
Ένα σχήμα σε σύστημα 4-3-3-, ενώ να σημειωθεί ότι οι Χριστοδούλου και Κατσαντώνης είναι εκτός αποστολής.
Οι φίλοι της Ομόνοιας θα είναι αρκετοί στην ανατολική κερκίδα του ΓΣΖ, όπου με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν θα σπρώξουν τους παίκτες του Πάμπου Χριστοδούλου στον δρόμο της πολυπόθητης νίκης.

Πηγές κοντά στους πρωταγωνιστές των εξελίξεων στον ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ, αφήνουν να εννοηθεί ότι τις επόμενες ώρες θα προκύψουν νεότερα…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
27/03 @ 09:17
Ο Λέο Μπένγκτσον του Άρη σχολίασε τις μεταγραφές Σάβο και Κακουλλή στη Σουηδία και μίλησε με τα καλύτερα.
26/03 @ 17:35
Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού (Ε.Δ.Π.Α), στα πλαίσια της προσπάθειας της για ενίσχυση των διεθνών σχέσεων και συνεργασίας της με ανάλογες Επιτροπές, αλλά και της προσπάθειας για ενίσχυση της με περισσότερα όπλα στην προσπάθεια για καταπολέμηση της χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων, έχει συμφωνήσει με την αντίστοιχη Ελληνική Επιτροπή, Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π. ΑΘΛ.Α), όπως της παραχωρηθεί δωρεάν, λογισμικό πρόγραμμα το οποίο έχει δημιουργηθεί και το οποίο έχει ως σκοπό την αποστολή ενημέρωσης στην αρμόδια αρχή αναφορικά με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα πριν από την διεξαγωγή συγκεκριμένου αγώνα.
26/03 @ 11:00
Στις υπέροχες και ηρωικές περιοχές της Αρκαδίας, Βυτίνα και Δημητσάνα, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 20-23 Μαρτίου 2025 το 35ο Συνέδριο ΕΑΚ-ΠΣΑΤ.
26/03 @ 09:48
Ενημέρωση από την ΑΕΚ για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με τον Άρη...
23/03 @ 13:58
Με σημαντικές ανακοινώσεις πραγματοποιήθηκε χθες στο αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η τακτική εκλογική γενική συνέλευση του Παγκύπριου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, ενώ προέκυψε ενημέρωση των μελών για διάφορα θέματα.
22/03 @ 19:35
NEO επεισόδιο του ανατρεπτικού (και ανανεωμένου) ποδοσφαιρικού quiz από το Footballholicscy.
BEST OF THEMASPORTS