Έκτακτο στην ΕΟΚ: Θρύλος του ελληνικού μπάσκετ κατεβαίνει για πρόεδρος!
Ο Φασούλας θα διεκδικήσει την προεδρία της ΕΟΚ: «Φιλοδοξία μου είναι το ίδιο το μπάσκετ»




Για την νίκη με την Ανόρθωση: «Σε ένα ωραίο παιχνίδι με μια ανταγωνιστική Ανόρθωση, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες αλλα επειδή το παιχνίδι ήταν στις καθυστερήσεις, η ισοπαλία φαντάζε ενα πιθανό αποτέλεσμα. Ευτυχώς είμαστε στην πλευρά των νικητών. Τέλειωσαν οι χαρές και τα πανηγύρια και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».
Για την βελτίωση της ομάδας και τον τρόπο παιχνιδιού: «Αν θυμάστε που μιλούσαμε, λέγαμε οτι αυτή η ομάδα έχει ταλέντο και το θέμα ήταν πότε θα καταφέρει να γίνει ομάδα και να παίρνει αποτελέσματα. Κάθε νίκη, αλλά κυρίως τέτοιες νίκες που έρχονται στο τελευταίο λεπτό είναι ένεση αυτοπεποίθησης».
Για τον Χάμπο: «Ξέρουμε ποιός είναι ο Χάμπος και να κάνει αυτές τις εμφανήσεις είναι φυσικό για αυτόν. Έχουμε όμως και άλλους πάικτες που δείχνουν πράγματα όπως ο Μάτισικ που ήταν στην ομάδα και πέρσι και πήγε δανεικός και κάποιους άλλους».
Για την συγκομιδή: «Είμαστε ευχαριστημένοι με τις νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Είναι σημαντικό το οτι αρχίζουμε να έχουμε σταθερότητα. Για την βαθμολογία, όπως ισχύει και με άλλες ομάδες, θα μπορούσαμε να είχαμε και περισσότερους αλλά και λιγότερους βαθμούς».
Για τα αγωνιστικά: «Είναι νωρίς ακόμα γιατί μόλις χθες τελείωσε το παιχνίδι. Η προσοχή μας θα είναι στον Σαρφό. Συμπλήρωσε κάρτες ο Χάμπος αλλά θα είναι διαθέσιμος, επιστρέφει ο Κορέια. Θα δούμε με Γκάουσταντ».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις