Ο Κερ έπαθε πλάκα όταν είδε τον... σωσία του στην εξέδρα στο ματς των Γουόριορς
Ο Στιβ Κερ έπαθε πλάκα μόλις είδε έναν άνθρωπο που του μοιάζει τόσο πολύ στο ματς των Γουόριορς με τους Μπλέιζερς.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσίευσε το RoadReport.CY, από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο πελάτες, οι οποίοι βρίσκονταν καθισμένοι στον εξωτερικό χώρο της καφετέριας, κοντά σε τραπέζια, καρέκλες και μεγάλες γλάστρες.
Το όχημα φαίνεται να ανέβηκε στο πεζοδρόμιο πριν ακινητοποιηθεί, σε πολύ κοντινή απόσταση από το σημείο όπου κάθονταν οι πελάτες.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα, μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε για τη διευκόλυνση των επιχειρήσεων και την παροχή βοήθειας στους τραυματίες.
Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος διερευνώνται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις