Η απάντηση του Μέσι στις θεωρίες συνωμοσίας για το τελευταίο Μουντιάλ: «Δεν συνέβη τίποτα περίεργο όπως λένε κάποιοι»

Η απάντηση του Μέσι στις θεωρίες συνωμοσίας για το τελευταίο Μουντιάλ: «Δεν συνέβη τίποτα περίεργο όπως λένε κάποιοι»

Ο Λιονέλ Μέσι αποχαιρέτησε την εθνική ομάδα της Αργεντινής μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, μιλώντας στο κατάμεστο «Μονουμεντάλ» μετά το τελευταίο του παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Αργεντινός σταρ εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκροτημένος, την ώρα που αρκετοί από τους συμπαίκτες του δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα του Έντσο Φερνάντες, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα ακούγοντας την ομιλία του αρχηγού.

Ο Μέσι, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και σε όσα ακολούθησαν το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του για τις θεωρίες που αναπτύχθηκαν γύρω από την πορεία της Αργεντινής.

«Ενώ θέλω να μείνω εδώ για πάντα, νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή. Το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο ήταν απλά πάρα πολύ για μένα. Ονειρευόμασταν να γίνουμε ξανά παγκόσμιοι πρωταθλητές, φτάσαμε τόσο κοντά, και η αλήθεια είναι ότι δεν συνέβη τίποτα περίεργο όπως λένε κάποιοι.

Τα δώσαμε όλα. Ο αγώνας εναντίον της Αγγλίας ήταν απίστευτα εξαντλητικός για εμάς, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά. Η πραγματικότητα είναι ότι μόλις που τα καταφέραμε», εξήγησε ο «Pulga».

Στη συνέχεια, ο Μέσι στάθηκε στην προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα, αλλά και στην παρουσία των συμπαικτών του όλα αυτά τα χρόνια, υπογραμμίζοντας πως όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με τη φανέλα της εθνικής.

«Παλέψαμε γι’ αυτό, όπως κάνουμε πάντα με αυτή τη φανέλα, με όλους τους συμπαίκτες μου με τους οποίους την έχω μοιραστεί. Όχι μόνο με αυτούς και με όσους ήταν εκεί όταν κερδίσαμε, αλλά παλέψαμε και πριν, αν και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να γίνουμε πρωταθλητές.

Φτάσαμε πολύ κοντά, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όλοι οι συμπαίκτες που είχα στο πλευρό μου πάντα τα έδωσαν όλα για αυτή τη φανέλα».

Ο αρχηγός της Αργεντινής αναφέρθηκε ακόμη στη σημασία της ενότητας μέσα στην ομάδα, ειδικά όταν αυτή βρίσκεται αντιμέτωπη με εξωτερικές πιέσεις και δύσκολες καταστάσεις.

«Έχει αποδειχθεί και με το παραπάνω ότι όταν ενωνόμαστε και είμαστε ενωμένοι, είμαστε πιο δυνατοί από οποιονδήποτε και μπορούμε να ξεπεράσουμε τα πάντα. Δύσκολες στιγμές έρχονται σίγουρα, γιατί αυτό που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα δεν είναι φυσιολογικό.

Και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, πρέπει να είμαστε εκεί για να τους στηρίξουμε περισσότερο από ποτέ. Όπως τους λέω πάντα, όπως είπα και στην τελευταία μας ομιλία: για να πετύχεις μεγάλους στόχους, πρέπει να χτίσεις ισχυρές, ενωμένες ομάδες, επειδή υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να δουν την εθνική ομάδα να αποτυγχάνει.

Δεν μπορούμε να τους δώσουμε την ικανοποίηση. Σε δύσκολες, δύσκολες στιγμές, τότε βλέπεις πραγματικά τη δύναμη της ομάδας.

Όταν δεν υπάρχουν δυνατές ομάδες, είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις. Και σας λέω, ήμασταν μια εξαιρετική ομάδα και γι’ αυτό πετύχαμε όλα όσα κάναμε», τόνισε με έμφαση ο Μέσι.

Πηγή: tanea.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νικ Κύργιος επιστρέφει ξανά στα κορτ μετά τον αποκλεισμό για χρήση κοκαΐνης

Ο Νικ Κύργιος επιστρέφει ξανά στα κορτ μετά τον αποκλεισμό για χρήση κοκαΐνης

Ο Νικ Κύργιος είχε βρεθεί στο επίκεντρο τον περασμένο Αύγουστο, όταν η Ανεξάρτητη Αρχή Ακεραιότητας του Τένις (ITIA) ανακοίνωσε πως είχε βρεθεί θετικός σε μεταβολίτη κοκαΐνης, έπειτα από δείγμα που έδωσε τον Ιούνιο του 2026.