«Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Άντρο Καραπατάκη, λόγω του κόσμου θα ήθελα να είμαι στη θέση του Παπασταύρου»

«Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Άντρο Καραπατάκη, λόγω του κόσμου θα ήθελα να είμαι στη θέση του Παπασταύρου»

Ο πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου, Κωνσταντίνος Πίττας, αναφέρθηκε στον Άντρο Καραπατάκη και Σταύρο Παπασταύρου.

«Εκτιμώ ιδιαίτερα τον Άντρο Καραπατάκη. Είναι δίπλα μας για ό,τι θέλουμε. Μας είπε πάμπολλες φορές ότι είναι δίπλα μας, είτε αφορά το γήπεδο, χαίρει εκτίμησης από όλους. Βλέπουμε την εξαιρετική δουλειά που κάνει, θεωρώ ότι η ΑΕΚ θα πάρει σύντομα τον τίτλο που της λείπει».

«Σίγουρα θα ήθελα να είμαι στη θέση του Σταύρου Παπασταύρου. Λόγω του κόσμου, αν και θέλει διαχείριση. Είναι φοβερή κατάσταση. Είναι έξυπνος, πολύπειρος. Θα ήθελα να ήμουν στη θέση του ή συνεργάτης του.»

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτούμε τα λάθη μας - Η ψυχολογική παγίδα που μας κρατάει «εγκλωβισμένους»

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτούμε τα λάθη μας - Η ψυχολογική παγίδα που μας κρατάει «εγκλωβισμένους»

Σε έναν μαραθώνιο, οι έμπειροι δρομείς δεν διατηρούν τον ίδιο ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Προσαρμόζουν την ταχύτητά τους ανάλογα με τις ανηφόρες, τον καιρό και τα επίπεδα της ενέργειάς τους. Κάνουν μικρές ή μεγαλύτερες παύσεις για να εκτιμήσουν πού βρίσκονται, πού θέλουν να πάνε και τι διορθώσεις πρέπει να κάνουν .