ΑΠΟΕΛ με ΕΙΣΗΓΗΣΗ για ευρεία συνάντηση: «ΓΙΑ ΟΛΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ...»

ΑΠΟΕΛ με ΕΙΣΗΓΗΣΗ για ευρεία συνάντηση: «ΓΙΑ ΟΛΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ...»

Μέσα από την ανακοίνωση του, το ΑΠΟΕΛ σημειώνει την εισήγηση του προέδρου του, Χάρη Φωτίου, για ευρεία συνάντηση όλων των σωματείων.

«Επαναλαμβάνουμε και δημόσια την εισήγηση του προέδρου του ΑΠΟΕΛ, Χάρη Φωτίου, στην πρόσφατη συνάντηση των προέδρων στην Λεμεσό.

Για μια ευρεία και καθολική συνάντηση όλων των σωματείων για όλα τα θέματα που άπτονται του κυπριακού ποδοσφαίρου. Με απώτερο σκοπό την πρόοδο του αθλήματος και τη βελτίωση του ποδοσφαιρικού προϊόντος προς όλο τον φίλαθλο κόσμο. Μια συνάντηση όπου όλες οι ομάδες θα συμμετάσχουν ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

Ως ΑΠΟΕΛ είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε για τα πάντα, να ολοκληρώσουμε όλα τα κεφάλαια και να υπάρξει μια ομαδική κατάληξη και ένας κοινός προσανατολισμός από όλες τις ομάδες της Κύπρου. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε μπροστά με μοναδικό μέλημα, το καλό του αθλήματος».

ΑΠΟΕΛ: «Αυτό το θέατρο πρέπει κάποτε να τελειώσει»

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μύθος τα 10.000 βήματα: Μάθε πόσο πρέπει να περπατάς την ημέρα, σύμφωνα με την ηλικία σου

Μύθος τα 10.000 βήματα: Μάθε πόσο πρέπει να περπατάς την ημέρα, σύμφωνα με την ηλικία σου

Μπορεί η επιστήμη να υποστήριζε για χρόνια, ότι όλοι πρέπει να περπατάμε 10.000 βήματα την ημέρα, ωστόσο νέες μελέτες έρχονται να διαψεύσουν αυτόν τον ισχυρισμό, παρουσιάζοντας νέα δεδομένα.