LIVE τα ματς του Κυπέλλου: ΑΠΟΕΛ-Χαλκάνορας - Ομόνοια Αρ.-Διγενής (ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ)
Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη (28/10) η Α' φάση του Κυπέλλου.




Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού, η Σαμπαλένκα κατευθύνθηκε προς την καρέκλα της και ξέσπασε, σπάζοντας τη ρακέτα της, εμφανώς απογοητευμένη από την εξέλιξη της αναμέτρησης.
Παρά τη μεγάλη απογοήτευση, η Σαμπαλένκα κατάφερε να βρει τη διάθεση για ένα χιουμοριστικό σχόλιο προς τη νέα πρωταθλήτρια του US Open: «Το άξιζες. Διασκέδασέ το απόψε, αύριο, μέχρι το τέλος της σεζόν, για να μπορέσω κι εγω να πάρω κανέναν τίτλο φέτος».
Στη συνέχεια, η Σαμπαλένκα έστρεψε το βλέμμα της προς την ομάδα της και περιορίστηκε σε μία σύντομη φράση για την εμφάνισή της στον τελικό: «Θα ήθελα να είχα παίξει καλύτερα».
Η Νο1 του κόσμου ήταν εμφανώς συγκινημένη κατά τη διάρκεια της απονομής και δυσκολεύτηκε ακόμη και να μιλήσει, με αποτέλεσμα η τοποθέτησή της να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα.
Respectfully, please enjoy this one a little longer 😂 https://t.co/37vqflvFpo
— US Open Tennis (@usopen) September 12, 2026
Πηγή: tennis24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις