Ακολουθήστε μας στο Google news

Το ότι οι δύο αυτοί διαιτητές σε μία αγωνιστική του πρωταθλήματος πρώτης κατηγορίας ορίστηκαν σε δύο διαφορετικά παιχνίδια ε είναι πρωτοφανές για το κυπριακό ποδόσφαιρο! Όλα τα βλέπουμε σε αυτό το κυπριακό ποδόσφαιρο γιατί να μην το δούμε και αυτό... Δημήτρης Μασιάς και Βασίλης Δημητρίου είναι οι δύο... ευνοημένοι διαιτητές από τους ιθύνοντες που ορίζουν τους «ρεφ» σε κάθε εγχώρια εγχώρια διοργάνωση της ΚΟΠ. Ο Δημήτρης Μασιάς είναι 4ος στο Άρης – ΑΕΚ που θα γίνει το Σάββατο η ώρα 20:00 στο Τσίρειο Στάδιο και ο «άρχων» της αναμέτρησης που θα ολοκληρώσει την 7η αγωνιστική, τη Δευτέρα η ώρα 19:00 στο «Αμμόχωστος» Νέα Σαλαμίνα – Εθνικός. Ο Βασίλης Δημητρίου δεν θα διαιτητεύσει αγώνα, αλλά θα είναι τέταρτος διαιτητής σε δύο παιχνίδια.  Το Σάββατο η ώρα 18:00 στο ντέρμπι Ανόρθωση – Απόλλων, καθώς και την Κυριακή την ίδια ώρα στο ΓΣΖ Ερμής – Ομόνοια. Μια χαρά θα τα «τσεπώσουν» οι δύο διεθνείς ρεφ σε αυτή την αγωνιστική, καθώς ορίστηκαν σε δύο παιχνίδια.  Φαίνεται ότι έχουν... γερές πλάτες πίσω τους και τυγχάνουν αυτής της εύνοιας, σα να και δεν έχουμε άλλους διαιτητές στον χώρο της κυπριακής διαιτησίας για να ορίσουμε, τουλάχιστον, τέταρτους, αν όχι πρώτους στα σημαντικά παιχνίδια αυτής της καμπής του μαραθωνίου και έπρεπε να τα «βολέψουμε» με αυτούς τους δύο! Από ότι φαίνεται θα είναι οι πλέον... τυχεροί μετά που ο Χρίστος Νικολαϊδης ανακοίνωσε ότι πρόσφατα θα αποχωρήσει από διεθνής... Διαβάστε επίσης: Δώστε κι άλλη δουλειά του Μασιά, να μην πεινάσει… Θα το παίξει σε διπλό ταμπλό και ο «ψηλός»
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΚΛΕΚΤΟΣ-ThemaSports
17/05 @ 14:45

ΕΚΛΕΚΤΟΣ

Ο Νταβίντ Γκαγέγο είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και η διοίκηση Πετρίδη περιμένει είσοδος σε... ομίλους και 30ο πρωτάθλημα!

Πόσοι θα "βουλιάξουν" το γήπεδο τη Περιστερώνας -ThemaSports
17/05 @ 11:07

Πόσοι θα "βουλιάξουν" το γήπεδο τη Περιστερώνας

Διαβάσαμε την μακροσκελή ανακοίνωση της διοίκησης της Ομόνοιας 29ης Μαίου, για την απόφαση τους να φιλοξενηθούν από την Δόξα, στο γήπεδο της στην Περιστερώνα, κατά την παρθενική τους παρουσία στην πρώτη κατηγορία.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ/2024-25-ThemaSports
16/05 @ 17:50

ΠΕΡΙΣΤΕΡΩΝΑ/2024-25

Στην Περιστερώνα και το «Κατωκοπιά Επιστροφή – Γλαύκος Κληρίδης» θα αγωνίζεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Ομόνοια 29Μ.

Το «ευχαριστώ» του Κέναν Πίριτς…-ThemaSports
16/05 @ 13:34

Το «ευχαριστώ» του Κέναν Πίριτς…

Ο Βόσνιος κίπερ Κέναν Πίριτς μετά τις βραβεύσεις του ΠΑΣΠ, σε ανάρτησή του έγραψε:

ΣΕΜΕΔΟ/ΤΕΛΙΚΟΣ-ThemaSports
15/05 @ 15:29

ΣΕΜΕΔΟ/ΤΕΛΙΚΟΣ

Ο Γουίλι Σεμέδο αντιμετώπισε μικρό πρόβλημα στη σημερινή προπόνηση.

Kαμένη γη…-ThemaSports
15/05 @ 08:11

Kαμένη γη…

Υπάρχει (δικαιολογημένα) θαυμασμός για τη επιτυχία της πρωτοβουλίας των «Μαχητών» για το «Αντώνης Παπαδόπουλος», με τον στόχο τους ενός εκατομμυρίου ευρώ να καλύπτεται πριν μερικά 24ωρα...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ