Πρέσαρε ο Τζόλης, σέρβιρε ο Καλαφιόρι, σκόραρε το πρώτο γκολ της νέας Πρέμιερ Λιγκ ο Χάβερτς!

Πρέσαρε ο Τζόλης, σέρβιρε ο Καλαφιόρι, σκόραρε το πρώτο γκολ της νέας Πρέμιερ Λιγκ ο Χάβερτς!

Ο Κάι Χάβερτς είναι ο άνθρωπος που πέτυχε το πρώτο γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν 2026-2027, ανοίγοντας το σκορ για την Άρσεναλ στο 15ο λεπτό του ματς με την Κόβεντρι στο Λονδίνο.

Το πρέσινγκ απέδωσε καρπούς με τον Τζόλη, ο Καλαφιόρι βρήκε τον Γερμανό επιθετικό στο ύψος της περιοχής και στο σημείο που βρέθηκε ο Χάβερτς δύσκολα θ' αστοχούσε. 

Ο διεθνής άσος έγινε ο πρώτος που σκοράρει για τη νέα Πρέμιερ Λιγκ στην ποδοσφαιρική χρονιά 2026-2027 και έκανε το 1-0 για τους Πρωταθλητές απέναντι στη νεοφώτιστη Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ στο 15ο λεπτό. 

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο άνθρωπος που αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τον Ινφαντίνο

Ο άνθρωπος που αποτελεί τη μεγαλύτερη απειλή για τον Ινφαντίνο

Όσοι επιδιώκουν την ανατροπή του Ινφαντίνο βλέπουν στο πρόσωπό του Βίκτορ Μονταλιάνι τη φιγούρα που θα ενώσει τη FIFA. Το προφίλ του Καναδού ασφαλιστή που έγινε ο εκλεκτός της αντιπολίτευσης.