Ο Αστέρας Τρίπολης κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Λεβαδειακό του Ηλία Χαραλάμπους - Δείτε γιατί

Ο Αστέρας Τρίπολης κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Λεβαδειακό του Ηλία Χαραλάμπους - Δείτε γιατί

Ο Asteras AKTOR κατέθεσε ένσταση για το παιχνίδι του με τον Λεβαδειακό στο Superbet Κύπελλο Ελλάδας.

Ένσταση από τον Asteras AKTOR για το παιχνίδι του με τον Λεβαδειακό!

Η ομάδα της Τρίπολης ηττήθηκε με 2-0 από τους Βοιωτούς στην αναμέτρηση των δυο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας, όμως κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα, κάνοντας λόγο για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Λεβαδειακού.

Οι άνθρωποι της ομάδας της Τρίπολης έκαναν την ένσταση τονίζοντας ότι ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων που αγωνίστηκε και πήρε χρόνο συμμετοχής, δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις, όπως αυτές ορίζονται από τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.).

Πλέον, η υπόθεση θα οδηγηθεί στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία θα εξετάσει το φύλλο αγώνα και τα σχετικά έγγραφα, ώστε να διαπιστωθεί εάν υπάρχει όντως παράβαση και, σε περίπτωση που υπάρχει, ποια θα είναι η τιμωρία.

Πλέον, μένει να μάθουμε τι θα γίνει και ενόψει της κλήρωσης της League Phase, η οποία είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τρίτη (25/08) στις 19:00.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων! — Πάτησε κορυφή στη Χρυσή Βίβλο η ΑΕΛ με το 13ο Super Cup!

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων! — Πάτησε κορυφή στη Χρυσή Βίβλο η ΑΕΛ με το 13ο Super Cup!

Στα Γαλαζοκίτρινα «ντύθηκε» το πρώτο τρόπαιο για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027 των Γυναικών διοργανώσεων και η ομάδα που τον κατέκτησε είναι η ΑΕΛ, η οποία μετά την αναμέτρηση για το Allwyn Super Cup Γυναικών, κέρδισε στην αίθουσα Αφροδίτη τον Pafilia Άτλαντα με 97-43.