Λεφτά υπάρχουν: Θέλει να... «πυροδοτήσει» και τη «βόμβα» με Μπενζεμά!

Λεφτά υπάρχουν: Θέλει να... «πυροδοτήσει» και τη «βόμβα» με Μπενζεμά!

Μετά τον Σαλάχ, η Τράμπζονσπορ θέλει και τον Μπενζεμά!

Πριν από μερικές εβδομάδες θα ακουγόταν σαν Football Manager. Τώρα, όχι και τόσο.

Η Τράμπζονσπορ, έχοντας ήδη προκαλέσει σεισμό με την απόκτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ, εξετάζει πλέον την περίπτωση του Καρίμ Μπενζεμά. Και η ιστορία έχει περισσότερο «ψωμί» από μια απλή μεταγραφική φήμη.

Σύμφωνα με τουρκικά ρεπορτάζ, μάνατζερ πρότειναν τον 38χρονο Γάλλο στην Τράμπζονσπορ, ενώ πληροφορίες που αποδίδονται στον Γιαγκίζ Σαμπουντζούογλου αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του συλλόγου ζήτησαν ήδη στοιχεία για κόστος, συμβόλαιο και προϋποθέσεις μεταγραφής.

Ο Μπενζεμά δεσμεύεται με την Αλ Χιλάλ έως το 2027 και μετρά 10 γκολ και 5 ασίστ σε 15 εμφανίσεις.

Το ακόμη πιο τρελό; Η Τράμπζονσπορ διαπραγματεύεται παράλληλα με την ίδια ομάδα και για τον Ντάργουιν Νούνιες.

Με τον Σαλάχ να κοστίζει ήδη 17 εκατ. ευρώ εγγυημένα ανά σεζόν, η υπόθεση Μπενζεμά παραμένει οικονομικά ακραία.

Αλλά μετά τον Σαλάχ, κανείς δεν γελάει πια όταν ακούει «Τράμπζονσπορ και παγκόσμιος σταρ».

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αποχωρεί  ο Ραφαήλ Δημητρίου - «Παλέψαμε με νύχια και με δόντια, ήρθε η στιγμή»

Αποχωρεί ο Ραφαήλ Δημητρίου - «Παλέψαμε με νύχια και με δόντια, ήρθε η στιγμή»

Ο Ραφαήλ Δημητρίου, ο οποίος διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της Ανόρθωσης από το 2022 - 2024, έπειτα αντιπρόεδρος και τον Ιανουάριο του 2025 ανέλαβε ως CEO υπό την προεδρία Κυριάκου Πραστίτη, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει.