ΠΑΟΚ: Αναστολή της κατάληψης στην Τούμπα - Ποιος ο λόγος

ΠΑΟΚ: Αναστολή της κατάληψης στην Τούμπα - Ποιος ο λόγος

Η ανακοίνωση των φίλων του ΠΑΟΚ για την αναστολή της κατάληψης στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναστολή της συμβολικής κατάληψης στο γήπεδο της Τούμπας, η οποία ξεκίνησε λόγω της παραχώρησης του Γιάννη Κωνσταντέλια στην Ντόρτμουντ, ανακοίνωσαν οι οργανωμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ.

Η αλλαγή πλάνων έγινε λόγω του γεγονότος ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την Πέμπτη (20/08, 20:45) την Μπραν για τα playoffs του Conference League και το γήπεδο πλέον δεσμεύεται από την UEFA.

 


«Λόγω της δέσμευσης του γηπέδου από την UEFA η συμβολική κατάληψη παύει να ισχύει», τονίζεται από τους οπαδούς.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Ροναλντίνιο θέλει να «πατήσει» παρκέ: Από τον Κρόνμπεργκερ μέχρι σήμερα!

Ο Ροναλντίνιο θέλει να «πατήσει» παρκέ: Από τον Κρόνμπεργκερ μέχρι σήμερα!

Ο Ροναλντίνιο θέλει να γίνει μέρος του επενδυτικού σχήματος που θα αναλάβει τη Μονακό και η περίπτωσή του φέρνει στην επιφάνεια μια ξεχωριστή κατηγορία ανθρώπων του ποδοσφαίρου που, μετά το τέλος της καριέρας τους, αποφάσισαν να επενδύσουν, να διοικήσουν ή να δημιουργήσουν ομάδες στο μπάσκετ.