Conference League: Προκρίθηκαν στα πλέι-οφ Κοπεγχάγη, Χάποελ Τελ Αβίβ και Ραπίντ Βιέννης

Conference League: Προκρίθηκαν στα πλέι-οφ Κοπεγχάγη, Χάποελ Τελ Αβίβ και Ραπίντ Βιέννης

Κοπεγχάγη, Χάποελ Τελ Αβίβ και Ραπίντ Βιέννης πέρασαν στα play offs του Conference League...

Άνετη πρόκριση για την Κοπεγχάγη, που κέρδισε με 5-1 την Ντέμπρετσεν, την οποία είχε νικήσει με 3-0 και στο πρώτο ματς.

Ο Ελιουνούσι άνοιξε το σκορ για τους Δανούς, στο 4ο μόλις λεπτό και ο Μπάτικ ισοφάρισε στο 48’, αλλά ο Ελιουνούσι σκόραρε ξανά στο 58’, για το 2-1. Και στο 77ο λεπτό, ο Κραλ έκανε το 3-1, για να διαμορφώσει το 4-1, ο Κορνέλιους, σχεδόν με τη σέντρα. Στις καθυστερήσεις, ο Κορνέλιους έκανε και το 5-1.

Γλυκιά ήττα για τη Χάποελ Τελ Αβίβ, που έχασε με ανατροπή από την Κατοβίτσε (2-1), αλλά την είχε κερδίσει με 2-0 στο πρώτο ματς.

Το σκορ για τη Χάπολ άνοιξε Τουριέλ στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης και στο 83’ ο Σκούριν έκανε το 1-1. Και στο 90ο λεπτό ο Γέντριτς έκανε το 2-1 με πέναλτι.

Στα play offs με δύο νίκες η Ραπίντ Βιέννης, που κέρδισε με 2-0 την Πάιντε, την οποία είχε διαλύσει με 4-1 και στο πρώτο ματς. Ο Τίλιο άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης και ο Σάουμπ έκανε το 2-0 στο 83’, με πέναλτι.

Πηγή: aek365.org

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις