Αναλυτικά:
«Αυτό είναι που μας υπενθυμίζει γιατί αγαπάμε τόσο πολύ αυτό το άθλημα, ειδικά για παιχνίδια όπως το αποψινό. Υπάρχουν ομάδες που έχασαν έναν τίτλο του Champions League στο τελευταίο δευτερόλεπτο, σε πολύ σημαντικές διοργανώσεις, ομάδες που βρίσκονται πέντε επίπεδα πάνω από εμάς, έχασαν τη συγκέντρωση τους και τελικά έχασαν και τη διοργάνωση.
Όταν λοιπόν είσαι τόσο κοντά στην πρόκριση στον επόμενο γύρο, και όταν λέω τόσο κοντά, εννοώ μόλις δέκα δευτερόλεπτα μακριά, φυσικά και πονάει τριπλά.
Από την άλλη πλευρά, αυτή την στιγμή κάθομαι εδώ μπροστά σας και ειλικρινά, δεν έχω καμία απολύτως τύψη, καμία. Είμαι περήφανος για όλα όσα έδωσε η ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ιδρώσαμε τη φανέλα όσο κανείς άλλος, τα δώσαμε όλα και επειδή το ποδόσφαιρο είναι ένα τόσο όμορφο άθλημα, πράγματα όπως το αποψινό μπορούν να συμβούν.
Είναι δύσκολο να αναλύσεις το παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι σε πολλά σημεία ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο. Πιστεύω επίσης ότι στα συνολικά 210 λεπτά, 90 συν 120, ήμασταν η καλύτερη ομάδα.
Θέλω όμως να συγχαρώ και τους συναδέλφους μας από τη Νορβηγία. Συγχαρητήρια, προχωράτε στον επόμενο γύρο. Το αν το αξίζετε ή όχι δεν έχει σημασία. Ξέρω μόνο ότι η ομάδα μας έκανε όλα όσα είχαμε σχεδιάσει. Επιτεθήκαμε με πολλούς ποδοσφαιριστές, δημιουργήσαμε καταστάσεις, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε και ακόμη και στη δεύτερη παράταση είχαμε ευκαιρίες για να οδηγήσουμε το παιχνίδι στα πέναλτι. Για κάποιον λόγο όμως, απόψε η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας.
Ξεχωριστό κεφάλαιο οι οπαδοί μας που ήρθαν απόψε. Τεράστιος σεβασμός για τον τρόπο με τον οποίο μας στήριξαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έμειναν ακόμη και στο γήπεδο μετά το τέλος του αγώνα για να μας χειροκροτήσουν. Αυτό μου έδωσε πάρα πολλή ελπίδα, για όλα όσα έρχονται στο άμεσο μέλλον για αυτόν τον σύλλογο.
Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου και περήφανος για τον κόσμο που έχουμε. Ψηλά το κεφάλι, προσπαθήστε να ξεκουραστείτε, να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να προσπαθήσετε να ξεχάσετε αυτό το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο σύντομα».
Για το γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα του 90λεπτου και αν είχε περισσότερες δυνάμεις η Μπραν:
«Όχι, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν είχαν περισσότερη ενέργεια από εμάς. Όχι, αρνούμαι να συμφωνήσω με αυτό. Απλώς εκμεταλλεύτηκαν καλύτερα τις στιγμές τους. Είχαμε επίσης μία επιπλέον αλλαγή στη δεύτερη παράταση και είχαμε ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο που ήταν πολύ κουρασμένοι. Το ίδιο ίσχυε και για εκείνους. Πολλές από τις αλλαγές που κάναμε ήταν αναγκαστικές, επειδή κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να συνεχίσουν, αλλά το ίδιο συνέβη και με τους αντιπάλους. Νομίζω ότι και για τις δύο ομάδες υπήρξε κόπωση και κούραση. Ήταν μία πολύ μεγάλη και δύσκολη βραδιά και για τις δύο πλευρές. Οπότε, δεν πιστεύω ότι κέρδισαν απόψε επειδή είχαν περισσότερη ενέργεια. Πιστεύω ότι κέρδισαν επειδή εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και σκόραραν την κατάλληλη στιγμή. Και επίσης αισθάνομαι ότι δεν κέρδισαν επειδή ήταν τυχεροί, αλλά σε κάποιες στιγμές η τύχη ήταν με το μέρος τους. Και αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού».