Eredivisie: Ποδαρικό για τη νέα σεζόν με νίκη στο ντέρμπι του Ρότερνταμ η Φέγενορντ

Eredivisie: Ποδαρικό για τη νέα σεζόν με νίκη στο ντέρμπι του Ρότερνταμ η Φέγενορντ

Η Φέγενορντ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Σπάρτα στο ντέρμπι του Ρότερνταμ για την πρεμιέρα της Eredivisie.

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Eredivisie η Φέγενορντ, καθώς επικράτησε 1-0 της Σπάρτα εκτός έδρας, στο ντέρμπι του Ρότερνταμ.

Ο Λουτσιάνο Βαλέντε με κοντινό σουτ στο 35’ πέτυχε το μοναδικό γκολ για τους δευτεραθλητές, που είδαν τον Μίλαν Ζόνεφελντ να ισοφαρίζει στο 98’, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στην Eredivisie:

Παρασκευή 7/8
Καμπούρ-Εξέλσιορ 0-4

Σάββατο 8/8
Ναϊμέγκεν-Τέλσταρ 1-2
Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Βίλεμ 4-1
Αϊντχόφεν-Φορτούνα Σιτάρντ 2-2
Άλκμααρ-Ντεν Χάαγκ 2-0

Κυριακή 9/8
Σπάρτα Ρότερνταμ-Φέγενορντ 0-1
Τσβόλε-Άγιαξ 15:30
Χρόνινχεν-Ουτρέχτη 15:30
Χέρενφεϊν-Τβέντε 17:45

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Ασέβεια ακόμη και στους νεκρούς ήρωες» - Σάλος με την εμφάνιση του Φειδία στην εκδήλωση Ισαάκ–Σολωμού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

«Ασέβεια ακόμη και στους νεκρούς ήρωες» - Σάλος με την εμφάνιση του Φειδία στην εκδήλωση Ισαάκ–Σολωμού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο επίκεντρο σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα βρέθηκε ο Ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, μετά την εμφάνισή του στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για τα 30 χρόνια από τη θυσία των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

BEST OF THEMASPORTS