Νέα ομάδα-έκπληξη για Ελ Αραμπί: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του στην Ελλάδα!
Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της Μαρκό!




Πολύ κομβική είναι η Δευτέρα (03/08) για το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς οι πέντε εκπρόσωποί μας θα μάθουν τους πιθανούς αντιπάλους στα playoffs των διοργανώσεων που συμμετέχουν
Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ και ο κυπελλούχος ΟΦΗ βρίσκονται ήδη σε αυτή τη φάση των προκριματικών γύρων, δεδομένα σε playoffs (είτε του Europa είτε του Conferece) θα παίξει και ο ΠΑΟΚ, ενώ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα παίξουν σε αυτή τη φάση της προκριματικής διαδικασίας, αν ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τους πιθανούς αντιπάλους των ομάδων, τις ώρες των κληρώσεων και κάθε χρήσιμη πληροφορία.
Στις 13:00 θα γίνει η κλήρωση των playoffs του Champions League όπου θα συμμετάσχουν η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός. Η Ένωση είναι στο Champions Path, ενώ οι ερυθρόλευκοι στο League Path.
Η ΑΕΚ θα είναι στους ισχυρούς στο δικό της μονοπάτι, ενώ ο Ολυμπιακός στους ανίσχυρους, ως ζευγάρι με τη Ναϊμέγκεν.
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ είναι οι εξής:
Ο Ολυμπιακός από την άλλη στο League Path θα έχει δύο πιθανά ζευγάρια ως αντιπάλους στην κλήρωση τα οποία είναι τα εξής:
Μια ώρα μετά, στις 14:00, θα γίνει η κλήρωση των playoffs του Europa League στην οποία θα συμμετάσχουν ο ΠΑΟΚ και ο ΟΦΗ. Ωστόσο στις 09:30 οι δύο ομάδες θα μοιραστούν σε υπογκρούπ και η δεξαμενή των πιθανών αντιπάλων τους θα περιοριστεί.
Ο ΠΑΟΚ θα είναι στους ισχυρούς ως ζευγάρι με την Άντερλεχτ, ενώ ο ΟΦΗ θα είναι στους ανίσχυρους και μόνος αφού ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από αυτή τη φάση της διοργάνωσης.
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ:
Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΟΦΗ:
Στις 15:00 ακολουθεί η κλήρωση των playoffs του Conference League στην οποία θα συμμετάσχουν ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο και εδώ στις 09:30 το πρωί οι δύο ομάδες θα μπουν σε υπογκρούπ και θα περιοριστεί η δεξαμενή των πιθανών αντιπάλων τους.
Αμφότερες οι ομάδες είναι ισχυρές, παρότι ο ΠΑΟΚ θα μπει στην κλήρωση με τον συντελεστή της Άντερλεχτ και όχι τον δικό του συντελεστή.
Οι πιθανοί αντίπαλοι των δύο ομάδων
sportal.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις