Ο άνθρωπος-«κλειδί» για τη μεταγραφή του Αϊτόρ

Ο άνθρωπος-«κλειδί» για τη μεταγραφή του Αϊτόρ

Ο ΟΦΗ βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Αϊτόρ, με τον Χρήστο Κόντη και το περιβάλλον του Ισπανού να παίζουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται μία ανάσα από μία σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς όλα δείχνουν πως υπάρχει πλέον προφορική συμφωνία με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση, πάντως, δεν προέκυψε ξαφνικά.

Καθοριστικό ρόλο στις επαφές φαίνεται πως έπαιξε ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον Ισπανό από την κοινή τους παρουσία στον Παναθηναϊκό. Η σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές λειτούργησε ως ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον ΟΦΗ.

Παράλληλα, υπάρχει ακόμη ένας κρίκος στην αλυσίδα.

Ο Αϊτόρ συνεργάζεται με το ισπανικό γραφείο AS1, στο οποίο συμμετέχει και ο Έλληνας agent Πασχάλης Τσουντούρης. Έπαιξε κι αυτός τον ρόλο του.

Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος της διαπραγμάτευσης έχει πλέον ολοκληρωθεί και, εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, ο Αϊτόρ θα φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ.

Για τους Κρητικούς θα πρόκειται για μία μεταγραφή που ανεβάζει επίπεδο την επιθετική τους γραμμή, καθώς αποκτούν έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρίες από τη Super League, ο οποίος γνωρίζει τις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και μπορεί να προσφέρει ποιότητα από την πρώτη ημέρα.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μόνο για... γερά πορτοφόλια: Οι 14 «αστέρες» που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά! (ΛΙΣΤΑ)

Μόνο για... γερά πορτοφόλια: Οι 14 «αστέρες» που κυκλοφορούν ελεύθεροι στην αγορά! (ΛΙΣΤΑ)

Από τον Βλάχοβιτς και τον Σαλάχ μέχρι τους Σάντσο, Στόουνς και Γκορέτσκα, 14 μεγάλα ονόματα παραμένουν διαθέσιμα χωρίς συμβόλαιο στη μεταγραφική αγορά.