Μεταγραφικές «σειρήνες» από Ελλάδα για παίκτη του ΑΠΟΕΛ

Μεταγραφικές «σειρήνες» από Ελλάδα για παίκτη του ΑΠΟΕΛ

Στη λίστα του Αστέρα Τρίπολης για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής βρίσκεται ο Φραντς Μπρόρσον, με την ελληνική ομάδα να εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 30χρονος Σουηδός κεντρικός αμυντικός δεν προορίζεται για βασικός στον ΑΠΟΕΛ και, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα, δύσκολα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους «γαλαζοκίτρινους».

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Αρχάγγελο παραμένει ανοικτό, εφόσον υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ, τον Αστέρα Τρίπολης και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπρόρσον διατηρεί συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστρατεύτηκε ο «Αίαντας» για τα επεισόδια έξω από το ΑΕΚ Αρένα - Ξεψαχνίζουν τα κλειστά κυκλώματα για τους δράστες

Επιστρατεύτηκε ο «Αίαντας» για τα επεισόδια έξω από το ΑΕΚ Αρένα - Ξεψαχνίζουν τα κλειστά κυκλώματα για τους δράστες

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν χθες έξω από το AEK Arena, πριν από την αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League. Η Αστυνομία επενέβη άμεσα, επιστρατεύοντας ακόμη και το ειδικό όχημα εκτόξευσης νερού «Αίαντας», ενώ Ισραηλινός συνελήφθη και οδηγείται σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.