Στην Κύπρο ο Ζελένικα: Ανακοινώνεται από τον ΑΠΟΕΛ
Στην Κύπρο βρίσκεται από το βράδυ ο Όλιβερ Ζελένικα για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μετακίνησή του στον ΑΠΟΕΛ.




Απίθανο και πρωτοφανές περιστατικό στο Νορβηγία - Αγγλία, στο γκολ του Τζουντ Μπέλιχγαμ, με το οποίο ισοφάρισαν οι Βρετανοί.
Οι Νορβηγοί μάλιστα διαμαρτυρήθηκαν για μία εξαιρετικά σπάνια στιγμή. Συγκεκριμένα, υποστήριξαν πως πριν από το γκολ και την στιγμή που ο Πίκφορντ εκτέλεσε ένα ελεύθερο, η μπάλα βρήκε στα καλώδια της spidercam!
Μάλιστα, ο γκολκίπερ των Σκανδιναβών, ο Νίλαντ έδειχνε στον Γάλλο ρέφερι, τον Τουρπέν τα καλώδια! Οι παίκτες αλλά και ο προπονητής της Νορβηγίας διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης, λέγοντας ότι το γκολ του Μπέλιγχαμ δεν θα έπρεπε να μετρήσει.
Ωστόσο, η FIFA πήρε άμεσα θέση μέσω της τεχνολογίας. Ο αισθητήρας της μπάλας έδειξε πως δεν υπήρξε «παλμός στην μπάλα» όταν βρισκόταν στον αέρα. Έτσι, όπως αναφέρει η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου: «δεν υπάρχει απόδειξη πως η μπάλα άγγιξε το καλώδιο και άλλαξε κατεύθυνση».
Before England’s goal in minute 45+2 against Norway, the sensor in the Connected Ball showed no peak in the 'heartbeat of the ball' when in the air, and therefore no evidence that the ball touched the overhead wire and changed the movement of the ball. pic.twitter.com/gYf9ukfveT
— FIFA Media (@fifamedia) July 11, 2026
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις