Δυνατό μήνυμα για Αμμοχωστιανούς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)
Ο Μιχαλάκης Στεργίδης πόσταρε στα social media ένα πανό-μήνυμα για την Αμμόχωστο και τις δύο μεγάλες ομάδες της πόλης του Ευαγόρα, Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα.




Βυθίστηκε στη θλίψη ο ΠΑΟΚ και σύσσωμο το ελληνικό ποδόσφαιρο την Παρασκευή (10/07) με το τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη που είχε ως αποτέλεσμα μια 15χρονη ποδοσφαιρίστρια να χάσει τη ζωή της, γυρνώντας από προπόνηση.
Περίπου στις 12:00 το μεσημέρι συνέβη το τραγικό συμβάν, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε η ανήλικη και οδηγούσε ο πατέρας της συγκρούστηκε με απορριματοφόρο κάτω από αδιευκρίνιστες προς το παρόν συνθήκες.
Το άτυχο κορίτσι ήταν ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ, ενώ είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα και της πρώτης ομάδας και το προσεχές Σαββατοκύριακο θα ταξίδευε στη Βουλγαρία για φιλικά παιχνίδια. Αναμετρήσεις, όμως, που αναβλήθηκαν μετά την ανείπωτη τραγωδία.
Την 15χρονη παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, όπου οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως τα τραύματα της ήταν βαρύτατα και η άτυχη αθλήτρια άφησε την τελευταία της πνοή.
Την προανάκριση έχει αναλάβει η Τροχαία της Θεσσαλονίκης ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος.
Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις