Το έψαξε και με άλλον από τον Λεβαδειακό ο ΑΠΟΕΛ κάνουν λόγο στην Ελλάδα
Την πόρτα ενός ακόμη παίκτη που είχε στον Λεβαδειακό ο Νίκος Παπαδόπουλος χτύπησε ο ΑΠΟΕΛ όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Ελλάδα.




Η Αργεντινή, κάνοντας μια ανατροπή-έπος επικράτησε με 3-2 της τίμιας Αιγύπτου και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στου «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η «αλμπισελέστε» επικράτησε και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει 2-0 από τους Αφρικανούς βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να βρει τρία γκολ από το 79ο λεπτό και μετά. Συγκεκριμένα, ο Ρομέρο έδωσε το σύνθημα της ανατροπής κάνοντας το 2-1, με τον Λιονέλ Μέσι τέσσερα λεπτά αργότερα να πιάνει υπέροχο σουτ και να ισοφαρίζει και τον Έντσο Φερνάντες να δίνει την πρόκριση στην Αργεντινή, σκοράροντας στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις