Ακολουθήστε μας στο Google news
Με απογευματινή προπόνηση συνέχισε σήμερα (11/10) την προετοιμασία του ο ΑΠΟΕΛ, ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (13/10) με αντίπαλο τη Δόξα στο ΓΣΖ.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, φυσιοθεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό στο γήπεδο έκαναν οι Ορ, Μπερτόλιο και Ιωάννου, ενώ μέρος του κανονικού προγράμματος έκαναν οι Καρλάο και Εφραίμ.
Επίσης, ενσωματώθηκε με πρόγραμμα αποθεραπείας ο Ποτέ, ενώ αύριο επιστρέφουν οι υπόλοιποι διεθνείς.
Ο Ελλαδίτης τεχνικός ο οποίος έχει μπροστά του ένα... "καυτό" 20ήμερο με παιχνίδια-"φωτιά" σε Κύπρο και Ευρώπη, όπου θα κληθεί να διαχειριστεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά το ρόστερ που έχει στη διάθεση του, αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι με τη Δόξα, ενόψει και του μεγάλου αγώνα της ερχόμενης Τρίτης με αντίπαλο τη Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Θυμίζουμε το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ από τις 13/10 μέχρι και την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος:
13/10: ΑΠΟΕΛ-Δόξα
17/10: ΑΠΟΕΛ-Ντόρτμουντ
21/10: ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ
25/10: ΑΠΟΕΛ-Απόλλων
28/10: Εθνικός-ΑΠΟΕΛ
1/11: Ντόρτμουντ-ΑΠΟΕΛ
5/11: ΑΠΟΕΛ-Πάφος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
26/06 @ 17:45
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.
Νέα δημοσιεύματα απόψε από Πολωνία αναφορικά με την περίπτωση του Μάριους Στεπίνσκι.
20/06 @ 14:42
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την εκλογική συνέλευση και τις υποψηφιότητες.
20/06 @ 14:17
Η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χάρη Σαββίδη ενόψει της Εκλογικής Συνέλευσης της ΚΟΠ οριστικοποίησε το σκηνικό για την προεδρία.
20/06 @ 13:56
Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που τον ήθελαν να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Χάρης Σαββίδης.
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
BEST OF THEMASPORTS