Με τον Νίκολας πως θα το χειριστούν στο Δασάκι…

Με τον Νίκολας πως θα το χειριστούν στο Δασάκι…

Γράφαμε νωρίτερα για τον πρόεδρο του Εθνικού, ότι είναι «μανούλα» στις διαπραγματεύσεις, ανθρώπων που έχουν συμβάσεις με τον σύλλογο και τους θέλουν σε άλλα «μαγαζιά».

Ξεκινώντας φορτσάτος την χρονιά ο Νίκολας Αντερέγκεν, φυσιολογικό είναι να «παίζει» συχνά το όνομα του στα Μήντια.

* "Μανούλα" ο Κίκης Φιλίππου... 

Τον ορέγονται άλλες ομάδες του νησιού. Έχει συμβόλαιο μέχρι τον επόμενο Μάη (του 2026) με την Αχνιώτικη ομάδα.

Τούτο σημαίνει, ότι από την 1/12/2025, έχει το δικαίωμα να υπογράψει με άλλη ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Παρουσιάζει ενδιαφέρον πως θα το… χειριστεί ο Κίκης Φιλίππου, θέλοντας να έχει οικονομικό όφελος ο σύλλογος, από πιθανή μετακίνηση του 26χρονου Αργεντινό-Ελβετού γκολτζή, σε ομάδα της Κύπρου ή του εξωτερικού.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ, θα είμαστε έτοιμοι για τις μεγάλες μάχες»

Γιοβάνοβιτς: «Στόχος η παραμονή στην ελίτ, θα είμαστε έτοιμοι για τις μεγάλες μάχες»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε την κλήρωση της Εθνικής Ελλάδας με Γερμανία, Ολλανδία και Σερβία – Το μήνυμα για τη νέα πρόκληση στη League A.