Ο Μαντσίνι που πρέπει να... ρίξει το κασέ του και η κρούση από Κύπρο για Σιώπη!

Ο Μαντσίνι που πρέπει να... ρίξει το κασέ του και η κρούση από Κύπρο για Σιώπη!

Παρόμοιες οι απαιτήσεις, αλλά διαφορετικές περιπτώσεις Μαντσίνι και Σιώπη για τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ο Καρυπίδης μιλάει και με Σιώπη και με Μαντσίνι. Μόνο τα ποσά που ζητάνε μοιάζουν. Κατά τ’ άλλα οι δύο περιπτώσεις είναι πολύ διαφορετικές. Δεν υπάρχει κανένα θέμα Μπακασέτα.

Στον Άρη δουλεύουν πολλές μεταγραφικές περιπτώσεις, αλλά δεν βιάζονται σε καμία περίπτωση. Και δεν πρόκειται να πληρώσουν τον… κούκο αηδόνι, επειδή είναι ακόμα Ιούνιος.

Η μοναδική τελειωμένη προσθήκη είναι του Μπασίρου την οποία αποκάλυψε το Sportime και καμία... Αγγλία.

Ονόματα, κάποια, έχουν κυκλοφορήσει. Του Ντάνιελ Μαντσίνι, το οποίο επίσης έχει αποκαλύψει το Sportime εδώ και μήνες, του Μανώλη Σιώπη που ισχύει 100%.

Και με τους δύο έχει μιλήσει ο Καρυπίδης. Τους γνωρίζει προσωπικά και θα τους ήθελε στον Άρη. Δεν είναι όμως ίδιες και οι δύο. Έχουν ιδιαιτερότητες. Και κοινό τις αξιώσεις των δύο ποδοσφαιριστών που αυτή τη στιγμή το συμβόλαιο που ζητάνε δεν δείχνει διάθεση να το καλύψει ο Άρης.

Ειδικά τα χρήματα που ζητάει ο Μαντσίνι που μετά τον Άρη η πορεία του είναι μόνο πτωτική, δεν θα τα πάρει από τους κιτρινόμαυρους ο Αργεντίνος. Ειδικά όταν μιλάμε για έναν winger που δεν έχει το γκολ, κάτι που έχει πληγώσει τους κιτρινόμαυρους τις δύο τελευταίες σεζόν.

Ψηλά είναι και ο Σιώπης, αλλά ο Έλληνας αμυντικός χαφ που δεν υπολογίζεται στον Παναθηναϊκό, είναι μια περίπτωση που ο Άρης θα την παλέψει πολύ περισσότερο από του Μαντσίνι. Ο Καρυπίδης έχει συχνή επικοινωνία με τον Σιώπη που μπορεί να έχει δεχθεί κρούση και από Κύπρο, αλλά και από Τουρκία, θα ήθελε όμως αν βρει τα λεφτά που θέλει, να μείνει στην Ελλάδα. Για να μείνει, για λογαριασμό του Άρη τουλάχιστον, θα πρέπει να νερώσει κάπως το κρασί του, όσον αφορά στις απαιτήσεις του.

Τέλος αναφορικά με τον Τάσο Μπακασέτα, προφανώς και δεν υπάρχει καμία περίπτωση, καμία κουβέντα, κανένα ενδιαφέρον. Ο Άρης δεν ασχολείται με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού που έχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται και θα αποχωρήσει.

Πηγή: sportime.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μουντιάλ 2026: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μάζευε σκουπίδια στις κερκίδες μετά το τέλος του αγώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μουντιάλ 2026: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μάζευε σκουπίδια στις κερκίδες μετά το τέλος του αγώνα! (ΒΙΝΤΕΟ)

O Γκλεν Χάισεν, πρωταθλητής Αγγλίας με τη Λίβερπουλ το 1990 και επί σειρά ετών αρχηγός της Εθνικής Σουηδίας, έμεινε μετά το τέλος του αγώνα με τους «Σαμουράι» για να μαζέψει σκουπίδια.