Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου κατέληξε το 30ο Σούπερ Καπ ΟΠΑΠ Ανδρών που διοργάνωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης. Στο Κοινοτικό του Αγίου Δομετίου, ο περσινός νταμπλούχος κέρδισε άνετα τον ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ με 25-15 και κατέκτησε το 5ο τρόπαιο στην ιστορία του και το 4ο συνεχόμενο. Καλύτερο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, κατέκτησε δίκαια το Σούπερ Καπ απέναντι στην νεοσύστατη ομάδα του ΑΠΟΕΛ που έκανε ντεμπούτο στο άθλημα της χειροσφαίρισης μετά την συγχώνευση του με την Ιστορική ΣΠΕΣ Στροβόλου. Πιο έμπειροι οι παίκτες του Ανδρέα Ανδρέου κατάφεραν να επιβληθούν στον αγωνιστικό χώρο παρά το γεγονός ότι στο ξεκίνημα τα βρήκαν κάπως σκούρα με το πάθος που πρόταξε στο γήπεδο ο ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ. Τα λάθη και απειρία στοίχισαν στους γαλαζοκίτρινους οι οποίοι έδειξαν πως κτίζουν για το μέλλον. Πρώτοι σκόρερ του Ευρωπαϊκού οι Μάριος Αντωνιάδης και Γιώργος Στυλιανού με 7 και 4 τέρματα αντίστοιχα, από τον ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ ξεχώρισαν οι Ανδρέας Φωτίου και Ανδρέας Ιωάννου που πέτυχαν 5 και 4 αντίστοιχα. Την απονομή έκανα από κοινού ο Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας πρόεδρος της ΚΟΧ και ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κ. Λεοντής. Συγκινητική ήταν η κίνηση του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου να δώσει την δυνατότητα στον Γιάννο Νικηφόρου που δεν αγωνίστηκε για λόγους υγείας να σηκώσει το τρόπαιο. Ημίχρονο: 10-7 Τελικό: 25-15 Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Αντώνης Παπαγιάννης, Ξένιος Κυπριανού 3, Κυριάκος Σοφοκλέους, Μάριος Τριμιθιώτης 1, Γιώργος Πειραάς, Έκτωρας Πολύδωρος 3, Ηλίας Μάντζος, Κώστα Ευάγγελος, Χριστόφορος Τσακουρίδης 3, Γιώργος Στυλιανού 4, Δημήτρης Νικηφορου 3, Νικόλας Καρκαλάτος, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης 7, Κωνσταντίνος Ιωάννου, Μηνά Μάριος. ΑΠΟΕΛ / ΣΠΕΣ: Μιχάλης Καϊλης, Χρίστος Χρυσάνθου 1, Νεκτάριος Στυλιανού 2, Πέτρος Προκοπίου, Αναστάσιος Ιωάννου, Λούκας Κυρατζιής, Κυριάκος Βορκάς, Κυριάκος Γεωργίου 1, Παναγιώτης Ρούσος, Ανδρέας Χατζησάββας 1, Ανδρέας Φωτίου 5, Στέφανος Φτερακίδης, Συμεών Χατζηδάκης, Κύπρος Ξενοφώντος, Αντρέας Ιωάννου 4, Νικόλας Γεωργίου. Πηγή: chf.com.cy
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λάμψη αστέρων το βράδυ της Παρασκευής (17/05) στο Τσίρειο -ThemaSports
16/05 @ 21:11

Λάμψη αστέρων το βράδυ της Παρασκευής (17/05) στο Τσίρειο

Με τη συμμετοχή σπουδαίων αθλητών από όλο τον κόσμο και με την παρουσία όλων των Κύπριων πρωταθλητών και πρωταθλητριών, πραγματοποιείται το βράδυ της Παρασκευής 17 Μαΐου 2024, το ΕΚΟ Cyprus International Athletics Meeting.

Με Γενεθλή και Μακρή στους Μεσογειακούς Στίβου Κ23-ThemaSports
16/05 @ 21:02

Με Γενεθλή και Μακρή στους Μεσογειακούς Στίβου Κ23

Με δύο αθλητές, στο αγώνισμα της δισκοβολίας, θα εκπροσωπηθεί ο κυπριακός στίβος στους Μεσογειακούς Αγώνες κάτω των 23 ετών, οι οποίοι θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου 2024, στην πόλη Ισμαϊλία της Αιγύπτου.

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ΠΟΠΑ-Olympians στον ΚΟΑ-ThemaSports
15/05 @ 13:53

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ΠΟΠΑ-Olympians στον ΚΟΑ

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προπονητών Αθλημάτων & Εκπαιδευτών (ΠΟΠΑ) και της Κυπριακής Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΚΕΣΟΑ) υπογράφηκε στα γραφεία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, στην παρουσία της ηγεσίας του ΚΟΑ, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024.

Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon-ThemaSports
14/05 @ 09:50

Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon

Σε μια Ολυμπιακή χρονιά όπου η ανάδειξη του «φίλαθλου πνεύματος» αποτελεί προτεραιότητα, καλλιεργώντας κοινωνικές αξίες αλληλοσεβασμού στη νέα γενιά για την ανοικοδόμηση ενός καλύτερου και πιο δίκαιου κόσμου, Κύπριοι αθλητές ενώνουν τις δυνάμεις τους, στηρίζοντας μυοπαθείς συνανθρώπους μας, μέσω του Telethon.

Χάλκινο μετάλλιο από την Εθνική μας ομάδα-ThemaSports
13/05 @ 12:28

Χάλκινο μετάλλιο από την Εθνική μας ομάδα

Άλλη μια Διεθνής επιτυχία για την Κυπριακή Σκοποβολή. Η Εθνική μας ομάδα ΚΟΜΠΑΚ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ομαδική κατάταξη, στο 29ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το οποίο ολοκληρώθηκε στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

Εκπληκτικό νέο παγκύπριο ρεκόρ η Ελένα Κουλιτσένκο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
12/05 @ 15:26

Εκπληκτικό νέο παγκύπριο ρεκόρ η Ελένα Κουλιτσένκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελένα Κουλιτσένκο αποτελεί από τα ξημερώματα της Κυριακής (12/5/24) την κάτοχο του παγκύπριου ρεκόρ γυναικών και κάτω των 23 ετών, στο άλμα σε ύψος!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ