Τα άτομα που θα ηγηθούν προσωρινά της Εταιρείας

Τα άτομα που θα ηγηθούν προσωρινά της Εταιρείας

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της Εταιρείας της Ανόρθωσης, κατά τη διάρκεια της οποίας λήφθηκαν σημαντικές αποφάσεις για την επόμενη μέρα.

Aποφασίστηκε πως προσωρινά την ηγεσία της εταιρείας θα αναλάβουν οι Σάββας Κουμή και Σταύρος Παπαγεωργίου, μέχρι να ξεκαθαρίσει το διοικητικό σκέλος.

 

O Πρόεδρος αναμένεται να πλαισιωθεί από 9 άτομα, ώστε να καταγραφεί μία σταθερή διοικητική δομή. Bασική προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή είναι να αντιμετωπιστεί ο εκλεκτός του πάγκου.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία και σημαντική για Κονομή

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία και σημαντική για Κονομή

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Απόλλωνα για τη μεγάλη ρεβάνς με την Μπραν, με τους «κυανόλευκους» να πραγματοποιούν σήμερα στις 18:30 την τελευταία τους προπόνηση πριν από τον αυριανό αγώνα στο «Άλφαμεγα Stadium» (11/08, 20:00).