Ο Ζλάταν έχρισε το δικό του φαβορί για το Μουντιάλ - Κανείς δεν περίμενε αυτή την ομάδα

Ο Ζλάταν έχρισε το δικό του φαβορί για το Μουντιάλ - Κανείς δεν περίμενε αυτή την ομάδα

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θεωρεί φαβορί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την απάντησή του να εκπλήσει το κοινό.

Με τον πλέον πειστικό τρόπο σφράγισαν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, καθώς επικράτησαν και της Αυστραλίας με 2-0 στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 4ου ομίλου.

Η ομάδα του Μαούρισιο Ποτσετίνο ήταν τόσο καλή που έπεισε ακόμα και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ότι μπορεί να φτάσει ακόμα και στην κατάκτηση του τροπαίου! Ο θρυλικός επιθετικός αυτό το καλοκαίρι εργάζεται ως σχολιαστής στο «FOX Sports», με τον ίδιο να αποθεώνει το σύνολο του Αργεντίνου τεχνικού.

«Αν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να πιστεύετε σε αυτή την ομάδα. Έχει τη στήριξη ολόκληρης της χώρας και αυτό την κάνει εξαιρετικά δύσκολο αντίπαλο.

Σήμερα απέδωσε πολύ καλά και, για να είμαι ειλικρινής, η Αυστραλία δεν μπόρεσε να την απειλήσει ουσιαστικά».

 

Συνεχίζοντας: «Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Αυτό που μετράει είναι το παρόν και η φόρα που έχει αποκτήσει η ομάδα. Αν συνεχίσει να αντλεί αυτοπεποίθηση από κάθε αγώνα, μπορεί να πετύχει πολλά. Όσον αφορά το τρίτο παιχνίδι, θα δούμε τι θα συμβεί. Τώρα που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, μπορούν να ξεκουράσουν ορισμένους παίκτες. Τα πράγματα δείχνουν πολύ καλά γι’ αυτούς».

Όταν η παρουσιάστρια, Ρεμπέκα Λοβ, τον ρώτησε αν οι ΗΠΑ μπορούν να πετύχουν το ακατόρθωτο, ο Σουηδός απάντησε μονολεκτικά: «Ναι», προκαλώντας ντελίριο στα social media, με χιλιάδες Αμερικανούς να αποθεώνουν τον Ζλάταν για την εν λόγω πρόβλεψή του.

Από την άλλη, ο Ποτσετίνο θέλησε να κρατήσει... χαμηλούς τόνους: «Πρέπει να διατηρήσουμε την πίστη στις δυνατότητές μας. Από την πρώτη μέρα πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος, αρκεί να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να απολαμβάνουμε τη διαδρομή.

Η συγκεκριμένη νίκη δεν άλλαξε ούτε τους στόχους ούτε τις φιλοδοξίες μου. Απλώς επιβεβαιώνει ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο, ειδικά όταν οι καλές εμφανίσεις συνοδεύονται από θετικά αποτελέσματα».

athletiko.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Ο «Μίδας» Ουντάβ, τούμπαρε την Ακτή Ελεφαντοστού και έστειλε τη Γερμανία στα νοκ άουτ!

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Ο «Μίδας» Ουντάβ, τούμπαρε την Ακτή Ελεφαντοστού και έστειλε τη Γερμανία στα νοκ άουτ!

Στο τέλος κερδίζει ο Ουντάβ! Με τον στράικερ της Στουτγκάρδης να φέρνει δυο γκολ από τον πάγκο, η Γερμανία, τούμπαρε την τρομερή Ακτή Ελεφαντοστού (2-1) και κλείδωσε την 1η θέση στον 5ο όμιλο!