Εθνική Ανδρών: Έτοιμη για το φιλικό με την Σλοβενία

Εθνική Ανδρών: Έτοιμη για το φιλικό με την Σλοβενία

Με προπόνηση στο Στάδιο Stozice στην Λουμπλιάνα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για το φιλικό αγώνα της Πέμπτης με την Σλοβενία.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 ώρα Κύπρου με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ 2.

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Ανδρέας Παρασκευά, Χαράλαμπος Κυριακίδης, Φαμπιάνο Φρέιτας, Νεόφυτος Μιχαήλ, Ανδρέας Σιήκκης, Γιάννης Σατσιάς, Κωνσταντίνος Σεργίου, Ευαγόρας Αντωνίου, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Κωνσταντίνος Σωτηρίου, Χρίστος Σιέλης, Στέλιος Ανδρέου, Γιώργος Μαλεκκίδης, Άντερσον Κορρέια, Ανδρέας Χρίστου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Γιώργος Ναούμ, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Γρηγόρης Κάστανος, Παναγιώτης Ανδρέου, Ιωάννης Κωστή, Μαρίνος Τζιωνής, Λοϊζος Λοϊζου, Σταύρος Γεωργίου, Άγγελος Νεοφύτου, Ανδρόνικος Κακουλλής και Ιωάννης Πίττας.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της FIFA για φιλικά Εθνικών ομάδων, η κάθε ομάδα θα δικαιούται να πραγματοποιήσει μέχρι και δέκα αλλαγές.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Κροάτης Patrik Kolarić.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ο Γκουαρδιόλα ξόδεψε δύο δισ. ευρώ και η πιο ακριβή μεταγραφή δεν ήταν ο Χάαλαντ

Ο Γκουαρδιόλα ξόδεψε δύο δισ. ευρώ και η πιο ακριβή μεταγραφή δεν ήταν ο Χάαλαντ

Η αποχώρηση του Πεπ Γκουαρδιόλα από τη Μάντσεστερ Σίτι σηματοδοτεί το τέλος μιας πρωτοφανούς μεταγραφικής επένδυσης που άλλαξε τον χάρτη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.