Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε τον αντι-Ντέλια
Ο Ίθαν Νουανέρι θ’ αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στη Γερμανία με τη φανέλα της Ντόρτμουντ ως δανεικός από την Άρσεναλ, καλύπτοντας το κενό του Γιάννη Κωνσταντέλια.




Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, ο πρώην επιθετικός της Ομόνοιας δέχθηκε κρούση από την Παρτίζαν Βελιγραδίου, ωστόσο ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο για ακόμη έναν χρόνο.
Την αποκάλυψη έκανε ο αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν, Ντάνκο Λάζοβιτς, ο οποίος ανέφερε ότι ο έμπειρος Μαυροβούνιος δεν εμφανίζεται πρόθυμος να αποχωρήσει από το νησί μας την παρούσα χρονική στιγμή. Οι εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Γιόβετιτς παραμένουν ανοικτές, με το ενδιαφέρον για την επόμενη ομάδα του να είναι έντονο.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις