«Θεέ μου, τι παιχνίδι»: Ο Γιάννης μαγεύτηκε από τον τελικό και έδωσε υπόσχεση στον Ντελ Πιέρο για τους Μπακς!

«Θεέ μου, τι παιχνίδι»: Ο Γιάννης μαγεύτηκε από τον τελικό και έδωσε υπόσχεση στον Ντελ Πιέρο για τους Μπακς!

Ο Γιάννης έζησε μια αξέχαστη βραδιά στον τελικό του Champions League, παρέδωσε το MVP στον Βιτίνια και μίλησε με Ντελ Πιέρο για Μπακς, τίτλους και τη νοοτροπία που χτίζει πρωταθλητές.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ανάμεσα στους επίσημους προσκεκλημένους του τελικού του Champions League στη Βουδαπέστη και έζησε μια βραδιά που, όπως παραδέχθηκε, θα θυμάται για πάντα. Ο σούπερ σταρ των Μπακς παρακολούθησε από κοντά το θρίλερ ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Άρσεναλ, με τους Γάλλους να κατακτούν το τρόπαιο στα πέναλτι.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε ενεργό ρόλο στη βραδιά, καθώς ήταν εκείνος που παρέδωσε το βραβείο του MVP στον Βιτίνια. «Ήταν απίστευτο να δίνω το βραβείο σε έναν παίκτη που θαυμάζω. Τα παιδιά μου τον λατρεύουν, αυτή η φωτογραφία θα μείνει», είπε με χαμόγελο.

Σε συζήτηση με τους Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, ο Γιάννης μίλησε με ενθουσιασμό για την εμπειρία του: Ήταν η πρώτη φορά που παρακολούθησε από κοντά τελικό Champions League και μάλιστα έναν που κρίθηκε στα πέναλτι. «Οι φίλαθλοι, η ένταση, το επίπεδο… όλα ήταν μοναδικά», τόνισε.

Όταν ο Ντελ Πιέρο τον ρώτησε για τους Μπακς και το αν μπορούν να επιστρέψουν στην κορυφή, ο Αντετοκούνμπο ήταν ξεκάθαρος: «Ναι, απόλυτα. Θέλω να το ξαναζήσω. Θέλει δουλειά, θυσίες και πειθαρχία, αλλά γίνεται».

Μίλησε επίσης για τη νοοτροπία του πρωταθλητή, εξηγώντας ότι η εμπειρία -και κυρίως οι ήττες- είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος. «Έχασα στα 22, στα 23, στα 24. Κέρδισα στα 26. Μαθαίνεις να αντέχεις και όταν έρθει η στιγμή, δεν τη χαραμίζεις», είπε χαρακτηριστικά.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας τρόλαραν την Άρσεναλ για την ήττα της στον τελικό του Champions League

Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας τρόλαραν την Άρσεναλ για την ήττα της στον τελικό του Champions League

Οι συμπολίτισσες της Άρσεναλ, Τσέλσι και Κρίσταλ Πάλας, πίκαραν την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μετά από την ήττα της στον τελικό του φετινού Champions League!