Ανησυχία στην Αργεντινή με τον τραυματισμό του Μαρτίνες λίγο πριν το Μουντιάλ

Ανησυχία στην Αργεντινή με τον τραυματισμό του Μαρτίνες λίγο πριν το Μουντιάλ

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 20 ημέρες λόγω τραυματισμού, δημιουργώντας ανησυχία στην εθνική Αργεντινής ενόψει Μουντιάλ.

Η εθνική ομάδα της Αργεντινής θα βρεθεί στο φετινό Μουντιάλ ως Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, μετά και τον θρίαμβο στα γήπεδα του Κατάρ, τον χειμώνα του 2022.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη ανησυχία στις τάξεις της «αλμπισελέστε» αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση του Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 33χρονος πορτιέρε που πριν από λίγες ημέρες στέφθηκε πρωταθλητής στο Europa League με την Άστον Βίλα, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού με ένα μικρό κάταγμα.

Ένας τραυματισμός που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες 20 ημέρες, με τον Μαρτίνες να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του Μουντιάλ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός-Ρεάλ: Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ για τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά!

Ολυμπιακός-Ρεάλ: Η πιο μεγάλη ώρα είναι ΤΩΡΑ για τους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά!

Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης κοντράρονται απόψε (21:00) στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να ανέβουν στην κορυφή της Ευρώπης για τέταρτη φορά στην ιστορία τους!