Έρχεται ενημέρωση για το «δυνατό» φλερτ…

Έρχεται ενημέρωση για το «δυνατό» φλερτ…

Γράφαμε προχθές για τους διοικούντες τον ΑΠΟΕΛ, ότι προσέχουν λίγο, για όσα βγαίνουν προς τα έξω, σε σχέση με τις επαφές με επενδυτικό οργανισμό για παραχώρηση της διαχείρισης της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Πάει καλά το πράγμα, όπως πληροφορείται η στήλη. Είναι θέμα χρόνου, όχι η ανακοίνωση της τελικής συμφωνίας, αλλά για το που βρίσκονται οι συζητήσεις μεταξύ των δυο μερών.

* Προσέχουν για να μην εκτεθούν, όπως με τους Βραζιλιάνους 

Ο άνθρωπος που ηγείται του επενδυτικού ομίλου, είναι ο Σάββας Λιασής.

Επαναλαμβάνουμε σωστά πράττουν στον ΑΠΟΕΛ και δεν «ανοίγουν» σε μεγάλο βαθμό την «κάνουλα» των πληροφοριών (και της λεπτομερούς ενημέρωσης) για πιθανό «γάμο».

Εννοείται, ότι αν προκύψει συμφωνία, θα οδηγηθεί σε γενική συνέλευση της εταιρίας, για να την εγκρίνουν ή να την απορρίψουν οι μέτοχοι.  

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το συγκινητικό αντίο του Καραπαπά στην Κανέλλα Χρυσονίδου

Το συγκινητικό αντίο του Καραπαπά στην Κανέλλα Χρυσονίδου

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά και η παρακαταθήκη μιας γυναίκας που υπηρέτησε τον σύλλογο για δεκαετίες.