Ισοπεδωτική η Πάφος FC Κ19 του Ευθυμίου – Σήκωσε το Σούπερ Καπ με εννέα γκολ!

Ισοπεδωτική η Πάφος FC Κ19 του Ευθυμίου – Σήκωσε το Σούπερ Καπ με εννέα γκολ!

Με τον πιο εμφατικό τρόπο ολοκλήρωσε τη σεζόν η Πάφος FC Κ19, η οποία κατέκτησε και το Σούπερ Καπ επικρατώντας με το εκκωφαντικό 9-2 του Εθνικού Άχνας στο ΓΣΠ.

Η ομάδα του Άγγελου Ευθυμίου κυριάρχησε από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλό της, επιβεβαιώνοντας τη διαφορά δυναμικότητας μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους πρωταθλητές ήταν ο Κάης, που σημείωσε χατ-τρικ, οδηγώντας την ομάδα του σε μια άνετη και εντυπωσιακή νίκη.

Έτσι, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Πάφος FC πρόσθεσε ακόμη ένα τρόπαιο στη συλλογή της, ολοκληρώνοντας ιδανικά τη φετινή χρονιά.

Πίσω από τη σαρωτική εικόνα της Πάφος FC K19 βρίσκεται η εξαιρετική δουλειά του Άγγελου Ευθυμίου, ο οποίος έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα σύνολο με ταυτότητα, πειθαρχία και ξεκάθαρη αγωνιστική φιλοσοφία. Η πορεία της ομάδας μόνο τυχαία δεν είναι, με τον τεχνικό να πιστώνεται σημαντικό μέρος της επιτυχίας, παρουσιάζοντας ένα σύνολο που συνδυάζει ποιότητα, ένταση και αποτελεσματικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νέες καταγγελίες: «Ο Ινφαντίνο είχε δώσει προαγωγή στην UEFA σε πρώην σύντροφο του και την πλήρωνε με έγκριση που... δεν ήξερε κανείς»!

Νέες καταγγελίες: «Ο Ινφαντίνο είχε δώσει προαγωγή στην UEFA σε πρώην σύντροφο του και την πλήρωνε με έγκριση που... δεν ήξερε κανείς»!

Νέες καταγγελίες και νέες παρασκηνιακές κινήσεις του Τζάνι Ινφαντίνο έρχονται στη δημοσιότητα, με την UEFA να διεξάγει έρευνα για όλα όσα έκανε επί 16 χρόνια στην Ομοσπονδία ο νυν πρόεδρος της FIFA!

BEST OF THEMASPORTS