Πάφος FC: Νίκη - μονόδρομος κόντρα στην Ομόνοια

Πάφος FC: Νίκη - μονόδρομος κόντρα στην Ομόνοια

Η Πάφος βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, έχοντας ανοικτά δύο μέτωπα, την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος (σε περίπτωση που δεν πάρει το Κύπελλο) και την ιστορική πρόκληση του μεγάλου τελικού Κυπέλλου.

Για την ώρα ωστόσο το μυαλό της Πάφου είναι στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Μετά την ήττα από τον Απόλλωνα, που επέτρεψε στον ΑΠΟΕΛ να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής (-3 βαθμοί), η ανάγκη για συγκομιδή βαθμών είναι πλέον επιτακτική.

Η αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ομόνοια αποτελεί ένα υψηλό εμπόδιο, ωστόσο, δεδομένων των απουσιών που θα έχει η ομάδα του Μπεργκ, η νίκη για την Πάφο φαντάζει ως μονόδρομος.

Ο "πονοκέφαλος" για τον Ρικάρντο Σα Πίντο εστιάζεται στα μετόπισθεν. Με τον Λουκάσεν τιμωρημένο και τον Μπρούνο εκτός δράσης, ο Πορτογάλος τεχνικός αναζητά τη βέλτιστη λύση για το κέντρο της άμυνας. Στο πλαίσιο αυτό, ο κόουτς της Πάφου προσανατολίζεται είτε στη χρησιμοποίηση του Γκεσάντ δίπλα στον Νταβίντ Λουίζ, είτε στη μετατόπιση του Νικόλα Ιωάννου. Στη δεύτερη περίπτωση, οι Σέμα ή Πηλέας θα καλύψουν το αριστερό άκρο, ενώ ο Μίμοβιτς αναμένεται να πάρει θέση στο δεξί.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πάτησε» τη Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε παράταση η Χάποελ Τελ Αβίβ

«Πάτησε» τη Ρεάλ στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε παράταση η Χάποελ Τελ Αβίβ

Με ένα 16-0 σερί στην τρίτη περίοδο, η Χάποελ Τελ Αβίβ νίκησε 76-69 τη Ρεάλ στην ουδέτερη Βουλγαρία στον τρίτο μεταξύ τους προημιτελικό της Ευρωλίγκας και μείωσε σε 2-1 τη σειρά.