«Ο κόσμος θα το απολαύσει τώρα – Θέλουμε έτοιμους όλους τους τερματοφύλακες»

«Ο κόσμος θα το απολαύσει τώρα – Θέλουμε έτοιμους όλους τους τερματοφύλακες»

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ομόνοιας, Ανδρέας Λουγκρίδης, μίλησε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη και την κατάκτηση του τίτλου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι δουλεύουν στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο μας. Στόχος μας είναι να έχουμε πάντα έτοιμους όλους τους τερματοφύλακες. Ξέραμε από την αρχή ότι έχουμε μια δύσκολη χρονιά και χρειάζονται όλοι. Έτσι ώστε να καλύψουν τη θέση του Φαμπιάνο, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για μια ομάδα».

«Σίγουρα θέλουμε να κρατήσουμε τον Φαμπιάνο και τον Κυριακίδη, ενώ ο Ουζόχο έχει ακόμη συμβόλαιο. Δεν ξέρω αν θα παραμείνει η ίδια τριάδα και του χρόνου, αλλά τώρα προέχει να διασκεδάσουμε την επιτυχία μας. Ο κόσμος μας δεν απόλαυσε όσο θα ήθελε το 21ο πρωτάθλημα λόγω των συνθηκών, όμως θα απολαύσει αυτό τώρα. Ακολουθούν αρκετά πράγματα! »

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το τελείωσε με... 77 - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια στο α' γκρουπ

Το τελείωσε με... 77 - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και συνέχεια στο α' γκρουπ

Η Ομόνοια νίκησε τον Άρη στην πρεμιέρα του β' γύρου της β' φάσης και κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα καθώς... ανέβηκε στους 77 βαθμούς.