ΑΠΟΕΛ: Με το βλέμμα στον τελικό και «φρένο» στα λάθη

ΑΠΟΕΛ: Με το βλέμμα στον τελικό και «φρένο» στα λάθη

Με τη σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον «τελικό των τελικών» κόντρα στον Απόλλωνα.

Για τους «γαλαζοκίτρινους», το Κύπελλο αποτελεί πλέον τον μοναδικό δρόμο προς τη διάκριση, καθώς η πορεία στο πρωτάθλημα δεν άφησε περιθώρια για χαμόγελα. Το αυριανό παιχνίδι στη Λεμεσό δεν είναι απλά μια αναμέτρηση, αλλά μια δοκιμασία χαρακτήρα όπου η ομάδα καλείται να «γιατρέψει» τις πληγές της.

Ωστόσο, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ πρέπει να σταματήσουν τα «δώρα» στην άμυνα.

Οι εικόνες από τα πρόσφατα ντέρμπι, όπου η ομάδα πιάστηκε «κοιμώμενη» σε φάσεις που απαιτούσαν απλή συγκέντρωση (όπως το τρίτο γκολ του Απόλλωνα ή οι αντεπιθέσεις της Ομόνοιας), δεν πρέπει να επαναληφθούν.

 Η έλλειψη επικοινωνίας και οι καθυστερημένες αντιδράσεις είναι οι «παθογένειες» που πρέπει να μείνουν εκτός γηπέδου αύριο. Η σοβαρότητα στα μετόπισθεν θα είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την επιβίωση της ομάδας στον θεσμό.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το πρόγραμμα των αγώνων του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια στα playoffs της Ευρωλίγκας

Το πρόγραμμα των αγώνων του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια στα playoffs της Ευρωλίγκας

Το επόμενο εμπόδιο του Παναθηναϊκού AKTOR στην Ευρωλίγκα.