Οικονομική εκστρατεία ΑΠΟΕΛ: Εισφορές και από την εταιρεία διαχείρισης του γηπέδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Οικονομική εκστρατεία ΑΠΟΕΛ: Εισφορές και από την εταιρεία διαχείρισης του γηπέδου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Εισφορές στην οικονομική εκστρατεία του ΑΠΟΕΛ και από την εταιρεία διαχείρισης του γηπέδου.

Το θέμα του γηπεδικού επανέρχεται στο προσκήνιο για το ΑΠΟΕΛ, μετά τη συζήτηση που έγινε χθες στη συνάντηση των ρεπόρτερ της ομάδας με τον πρόεδρο Χάρη Φωτίου και το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ξεκαθαρίστηκε για άλλη μια φορά ότι η διαχείριση ολόκληρου του project γίνεται από ξεχωριστή εταιρεία, κάτι που ήταν απαραίτητη προϋπόθεση από τον μακαριστό Ντίνο Ιορδάνου, ο οποίος είχε οραματιστεί αυτό το έργο για τον ΑΠΟΕΛ.

Η εταιρεία είναι η «THE YELLOW AND BLUE SPORTS MANAGEMENT LTD», η οποία πρόσφατα προχώρησε σε εισφορά ύψους 5.000 ευρώ στην πλατφόρμα του ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα, ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Άγις Μεταξάς, καθώς και ο Μίκης Ιωάννου, επίσης διευθυντής της εταιρείας, έκαναν εισφορές ύψους 1.000 ευρώ έκαστος τις προηγούμενες μέρες.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Μουντιάλ 2026: Αυτά είναι τα τέσσερα ζευγάρια για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Μουντιάλ 2026: Αυτά είναι τα τέσσερα ζευγάρια για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Δείτε πώς έχουν διαμορφωθεί τα προημιτελικά του Μουντιάλ 2026. Αυτά είναι τα τέσσερα ζευγάρια, από τα οποία θα προκύψουν οι ομάδες των ημιτελικών.